May 6, 20186 yr suarez je zaslužio drugi žuti al nema veze dok ne ujede nekog Edited May 6, 20186 yr by bradilko
May 6, 20186 yr Opet se ponavljam, ali Real se dosta loše brani, pogotovo što ima igrača više, ne miriše to na dobro za LŠ... Edited May 6, 20186 yr by Jeremija
May 6, 20186 yr Just now, Jeremija said: Opet se ponavljam, ali Real se dosta loše brani, pogotovo što ima igrača više, ne miriše to na dobrop za LŠ... Što? Meni delluje odličn0...
May 6, 20186 yr 1 minute ago, radisa said: Što? Meni delluje odličn0... +1 ne bih ja tu nista dirao. Edited May 6, 20186 yr by Majo
May 6, 20186 yr 1 minute ago, Jeremija said: Opet se ponavljam, ali Real se dosta loše brani, pogotovo što ima igrača više, ne miriše to na dobro za LŠ... previše su se otvorili.treba da nastave da igraju kao pre crvenog odavno mesi nije bio ovako napaljen što znači da će biti golova..
May 6, 20186 yr kakva je poezija svaki potez iniesteKineska publika like this Sent from my iPhone using Tapatalk
May 6, 20186 yr Just now, John Coltrane said: Kineska publika like this Sent from my iPhone using Tapatalk i publika junajteda tek, ekekeke.