April 14, 20186 yr Zbog ovakvih 45 min protiv Valensije Mesi nikad u mojim ocima nece biti medju najvecima. Kurcobolja kakva se retko vidja, prepesacio je mozda kolimetar i po najvise, potrcao dva puta. Sta god je uradio zasrao je. Ubedljivo najlosiji pojedinac na terenu. Igrac tog kalibra sebi ne sme to da dozvoli. Ako mu se ne igra uveren sam da ima moc da kaze treneru danas ne mogu i da odmori. Al jok.
April 14, 20186 yr 33 minutes ago, Miljenko said: Nije ni cudo, sto Barsa rutinski osvaja ligu, kada protivnici mase ovakve sanse. Za Barsu je ova sezona gotova, samo se sad mole svevisnjem da Real ne osvoji LS i u skladu s tim proglase sezonu dobrom ili nikakvom. Inace, svaka povratna lopta u 16 metara je rak rana ove godine uprkos malom broju primljenih golova.
April 21, 20186 yr imao je Montela svojih trenutaka u Sevilli, ali biće ispraćen poetardom na kraju, ako bude imao sreće
April 27, 20186 yr Fudbaler Barselone Andres Inijesta u petak će i zvanično saopštiti odluku o odlasku iz kluba, preneli su španski mediji Putuj igumane!
April 27, 20186 yr 7 minutes ago, MiddleClass said: Fudbaler Barselone Andres Inijesta u petak će i zvanično saopštiti odluku o odlasku iz kluba, preneli su španski mediji Putuj igumane! e jesi gej, samo takav. pao si u mojim ocima