jiraiya Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 pominjao je neke skupe restorane hahah setio sam se toga samo zato što mi krče creva
borris_ Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Skupe restorane???? Dok ne vidim Neymara pod tornjem kako pimpla u dresu PSG-a, ja i dalje ne vjerujem. Inace malo ko je vjerovao da je pvo moguce prije sedam dana. Edited August 3, 2017 by borris_
borris_ Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Prvo da vidimo da li ce ova finansijska konstrukcija biti prihvacena od strane UEFA. Edited August 3, 2017 by borris_
borris_ Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 (edited) Predsjednik lige je odbio da primi cek koji su mu danas donijeli. Saga se nastavlja. A Mbappé je jako blizu Realu, za 200M€. Hoce li predsjednike ligue 1 odbiti cek? Edited August 3, 2017 by borris_
crtamOrasi Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Realno se zbog ovog bathrtovanja Katalonaca/Spanaca stvar cini jos pitkijom. Neka traje ovo jos malo.
MiddleClass Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Nadam se da ce predsjednik Lige popiti tuzbu...
ArleKino Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Ovo sa odbijanjem ceka je cirkus. Krse vlastita pravila oko klauzula k'o da su, Bozemeprosti, Liverpool.
Aleksandar88 Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Ovo sa odbijanjem ceka je cirkus. Krse vlastita pravila oko klauzula k'o da su, Bozemeprosti, Liverpool. Nek pitaju Wengera da im pozajmi onaj 1 dolar preko sto je nudio.
Weenie Pooh Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Nek pitaju Wengera da im pozajmi onaj 1 dolar preko sto je nudio. :D Meni taj koncept obaveznih release clauses baš i ne ide uz dugogodišnje ugovore, imajući u vidu kako cene brzo rastu. A realno je glupo ako potpisuješ igrača na dve godine da moraš da definišeš za koliko para je slobodan na kraju prve. Ipak, načelno je mnogo smisleniji taj španski model gde bogatuni tresnu džak $$$ na sto onako bahato i odmah vode igrača, nego ovo što gledamo u Engleskoj gde se beskonačno licitira i cinculira i ucenjuje...
189- Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Ima li klauzula u PL-u? ima ali nije obavezna kao u spaniji.
Weenie Pooh Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Nego, šta bi se desilo da Neymar sad kaže "OK, neće liga da primi pare, moraću da ostanem u Barseloni i teška srca zadržim ovih katarskih 200 miliona"?
tangodelta Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Predsjednik lige je odbio da primi cek koji su mu danas donijeli. Saga se nastavlja. A Mbappé je jako blizu Realu, za 200M€. Hoce li predsjednike ligue 1 odbiti cek? Ako ima indikacija da ček dolazi od finansijera terorističkih organizacija, i predsednik Ligue 1 treba da odbije ček.
borris_ Posted August 3, 2017 Posted August 3, 2017 Kao sto je ruxin jedanput lijepo napisao, to ce biti manje para za teroriste.
Recommended Posts