August 3, 20177 yr pominjao je neke skupe restorane hahah setio sam se toga samo zato što mi krče creva
August 3, 20177 yr Skupe restorane???? Dok ne vidim Neymara pod tornjem kako pimpla u dresu PSG-a, ja i dalje ne vjerujem. Inace malo ko je vjerovao da je pvo moguce prije sedam dana. Edited August 3, 20177 yr by borris_
August 3, 20177 yr Prvo da vidimo da li ce ova finansijska konstrukcija biti prihvacena od strane UEFA. Edited August 3, 20177 yr by borris_
August 3, 20177 yr Predsjednik lige je odbio da primi cek koji su mu danas donijeli. Saga se nastavlja. A Mbappé je jako blizu Realu, za 200M€. Hoce li predsjednike ligue 1 odbiti cek? Edited August 3, 20177 yr by borris_
August 3, 20177 yr Realno se zbog ovog bathrtovanja Katalonaca/Spanaca stvar cini jos pitkijom. Neka traje ovo jos malo.
August 3, 20177 yr Ovo sa odbijanjem ceka je cirkus. Krse vlastita pravila oko klauzula k'o da su, Bozemeprosti, Liverpool.
August 3, 20177 yr Ovo sa odbijanjem ceka je cirkus. Krse vlastita pravila oko klauzula k'o da su, Bozemeprosti, Liverpool. Nek pitaju Wengera da im pozajmi onaj 1 dolar preko sto je nudio.
August 3, 20177 yr Nek pitaju Wengera da im pozajmi onaj 1 dolar preko sto je nudio. :D Meni taj koncept obaveznih release clauses baš i ne ide uz dugogodišnje ugovore, imajući u vidu kako cene brzo rastu. A realno je glupo ako potpisuješ igrača na dve godine da moraš da definišeš za koliko para je slobodan na kraju prve. Ipak, načelno je mnogo smisleniji taj španski model gde bogatuni tresnu džak $$$ na sto onako bahato i odmah vode igrača, nego ovo što gledamo u Engleskoj gde se beskonačno licitira i cinculira i ucenjuje...
August 3, 20177 yr Nego, šta bi se desilo da Neymar sad kaže "OK, neće liga da primi pare, moraću da ostanem u Barseloni i teška srca zadržim ovih katarskih 200 miliona"?
August 3, 20177 yr Predsjednik lige je odbio da primi cek koji su mu danas donijeli. Saga se nastavlja. A Mbappé je jako blizu Realu, za 200M€. Hoce li predsjednike ligue 1 odbiti cek? Ako ima indikacija da ček dolazi od finansijera terorističkih organizacija, i predsednik Ligue 1 treba da odbije ček.