February 27, 20187 yr Rekao Simeone, ali ko zna, možda on zapali prvi pa Nando ostane. Ako ide, ne znam gde bi našao adekvatno uhlebljenje osim u Kini ili u Americi.
February 27, 20187 yr Ovo sa Kinom je valjda šema vezana za Wanda korporaciju koja je valjda vlasnik kluba u koji Carrasco i Gaitan idu.
March 1, 20187 yr Uzima titulu Atletiko,a i ne bi bio iznenadjen da ih izbaci Celzi Slepci se raspadaju vec mesec dana
March 1, 20187 yr Pogrešno tempirana forma, razvalili su u novembru i decembru. Ako izgube u nedelju mogu odmah da se okrenu obavezama u kupu.
March 1, 20187 yr Na sta lici onaj Dembele,uzas Ipak,odbrana u kojoj igraju Vermalen i Roberto,no coment
March 1, 20187 yr Dembele najbolji, ne znam sta si gledao. Skoro sve na njega desno islo, nekad prodje i centrira nekad ne. Usao 20 min pre kraja. Ali na sta lici Coutinho, 3-4 puta primi loptu, hoce da dribla i svaki put izgubi loptu i pravi kontru Las Palmasu. Ocekivao sam da ga Mesi isamara. Ni drugi nisu probijali osim Dembele ponekad.
March 1, 20187 yr Barsa ima istorijsku šansu da izgubi titulu bez poraza. A nisu oni u posebnom padu forme, i kada su dobijali nisu igrali nešto.Koliko je samo zicera skinuo Ver Stegen u prvih deset kola. Tas na vagi menja stranu. Biće dobre naredne utakmice se ako Atletiko i Čelzi otvore.Pogotovo madriđani, ako odu na noukamp da se brane sa onakvom formom nisu ništa do obične simeonove jajare
March 1, 20187 yr 3 minutes ago, Fakundo Sava said: Barsa ima istorijsku šansu da izgubi titulu bez poraza. Pih, to je već uspjelo Perugiji. I, zamalo, Juventusu 2011-12.