Jump to content
IGNORED

España 2017/18

Cane Vukic Prebranac

27 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 950
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lancia

148

• MiddleClass

105

• levi

49

• 189-

47

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Tadic igra po krilu, a ova trojica se uklapaju u jedan vezni red. Fali samo jedno krilo sa druge strane.

Posted

Lionel Mesi je poručio klubu da želi Alvara Odriozolu kao novog saigrača, piše Don Balon.

Argentinac navodno želi fudbalera Sosijedada kraj desne aut linije, ali u katalonskom klubu su svjesni i da je Florentino Peres već izrazio zainteresovanost za fudbalera baskijskog kluba.

:isuse:

Posted

Ne znam ima li veze, ali primetio da sam da veoma cesto iskulira Semeda kad se ovaj ubacuje napred.

Posted

Smijesno je koliku slobodu ima. GM kao Lebron u onom cirkusu.

Posted

Rooney je (navodno) svojevremeno kod seraleksa imao stavku u ugovoru da će biti konsultovan kod novih akvizicija™

A odriozola će biti igračina

Posted

Ancelotti nije dovodio novog napadača jer to Ronaldo nije htio.

Posted

To ce unistiti fudbal. Gora stvar i od video tehnologije. :fantom:

Posted

Morala bi video tenhologija svuda da se uvede (bar gde ima mogucnosti za to); Seria A je meni dosta bolja (gledljivija), nakon uvodjenja iste. 

To da top igraci, diktiraju politiku kluba, postoji u svim sportovima, posebno tamo gde se obrce veliki novac.

Posted
13 hours ago, Majo said:

Sto? pa Barsa tako igra vec deceniju i spanska reprezentcija.

Barcelona je tek posle odlaska Neymara prešla na nešto što nije najklasičnijih mogućih 4-3-3, odakle ti ovo?

Posted
6 minutes ago, crtamOrasi said:

Barcelona je tek posle odlaska Neymara prešla na nešto što nije najklasičnijih mogućih 4-3-3, odakle ti ovo?

Cak ni u vreme Nejmara, Barsa nije igrala tu klasicnu 4-3-3, Mesi je uvek izmedju sredine i napada u zavisnosti od potrebe.  

Posted

Ništa manje Neymar nije zalazio u sredinu pa bi opet poprilično netačno bilo tvrditi da se igralo sa 5 veznjaka. Nema logike da Messija računamo ikako drugačije no kao napadača, nije baš da je u pitanju Fabregas na centarforu.

Posted
1 minute ago, crtamOrasi said:

Ništa manje Neymar nije zalazio u sredinu pa bi opet poprilično netačno bilo tvrditi da se igralo sa 5 veznjaka. Nema logike da Messija računamo ikako drugačije no kao napadača, nije baš da je u pitanju Fabregas na centarforu.

Mesi ladno moze da bude i Xavi i Iniesta, kad je na sredini terena, Nejmar samo moze da bude Nejmar. Nije za poredjenje. 

Posted

To što bi Messi bio efikasan i na levom beku ne znači da nije napadač.

Posted
2 minutes ago, crtamOrasi said:

To što bi Messi bio efikasan i na levom beku ne znači da nije napadač.

To sto je Pedro bio napadac, ne znaci da nije pokrivao i bekovske pozicije, ako zatreba. Sto imas vise polivalentnih igraca u timu, te seme 4-3-3, 3-4-3... manje znace u praksi, vise na papiru.

Btw, kad sam gore nabrajao nase veznjake, zaboravio sam i Milojevica i Ljajica, lepa kombinacija tu moze da se napravi.