Lancia Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 28 minutes ago, aram said: Majo, jel se sprema Zinedinu pedala? Bilo je pre utakmice saopstenje, da ce da ide, kad on hoce.
Lancia Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 PSG ima da plati ceh svih ovih losih Realovih utakmica.
Lancia Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 minute ago, 189- said: isto ceka i barcelonu I to je vrlo moguce.
gervasius twinkleminkleson Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Ne znam, real bas djeluje izgubljeno, ne vidim kako bi mogli ovo da preokrenu osim promjenom trenera. Što je bezveze kad se pogledaju rezultati iz prethodnih sezona, ali pola godine je prošlo, i dalje su loši. Ako se nešto žešće ne promjeni, psg ih dobija u oba meča
levi Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Maksimović gol u kupu i večeras mislim da prvi put startuje u ligi za Valensiju u nekedašnjem derbiju protiv Deportiva
Lancia Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 (edited) 15 minutes ago, gervasius twinkleminkleson said: Ne znam, real bas djeluje izgubljeno, ne vidim kako bi mogli ovo da preokrenu osim promjenom trenera. Što je bezveze kad se pogledaju rezultati iz prethodnih sezona, ali pola godine je prošlo, i dalje su loši. Ako se nešto žešće ne promjeni, psg ih dobija u oba meča Uvek je tako bilo, nobody expects the Spanish Inquisition i tras! Real je najzajebaniji, kad svi pomisle da je mrtav. 14 minutes ago, 189- said: Zezam se bre u pivce, da ispadate. Edited January 13, 2018 by Majo
Lancia Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 minute ago, levi said: Maksimović gol u kupu i večeras mislim da prvi put startuje u ligi za Valensiju u nekedašnjem derbiju protiv Deportiva Dobio je obavestenje,da je slobodan da trazi novi klub, kupili su sad igraca na njegovoj poziciji. Sad, sta ce da bude od toga....
levi Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 (edited) koga, Coquelana? šta znam, on je defanzivniji ali dobro, ako ga puštaju, come to red star bro, što bi rekli mladi Edited January 13, 2018 by levi
Lancia Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 7 minutes ago, levi said: koga, Coquelana? šta znam, on je defanzivniji ali dobro, ako ga puštaju, come to red star bro, što bi rekli mladi E jeste, tog. Nemam pojma, malo mi cudno, hvalio ga Marselino i sad kao visak.
Lancia Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Nije sto je nas, evo i spanski komentatori potvrdjuju, Maksimovic je na dve uzastopne utakmice najbolji u Valensiji. Nasa sredina terena: Matic, Milinkovic, Maksimovic, Tadic. Ne izgleda lose uopste.
Meazza Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 Nazalost, tesko da ce se (bilo koji) selektor odluciti za 4 igraca u sredini.
Lancia Posted January 13, 2018 Posted January 13, 2018 1 minute ago, Meazza said: Nazalost, tesko da ce se (bilo koji) selektor odluciti za 4 igraca u sredini. Sto? pa Barsa tako igra vec deceniju i spanska reprezentcija.
Recommended Posts