December 22, 20177 yr Zbunjen Quote Sevilla sack Eduardo Berizzo a week after returning from cancer surgery “Sevilla FC would like to express its gratitude to Berizzo for his professionalism, the work he has delivered and his treatment of all the members of the club since his arrival,” the club said in a statement announcing the dismissal.
December 23, 20177 yr Jedino mi ide u glavu da su to uradili da bi mu isplatili ceo ugovor pa da se covek oporavlja na miru.Sent from my Le X620 using Tapatalk
December 23, 20177 yr 11 minutes ago, Moća said: Jedino mi ide u glavu da su to uradili da bi mu isplatili ceo ugovor pa da se covek oporavlja na miru. Sent from my Le X620 using Tapatalk I ti si naivan, bas neko tu misli na humanu stranu. Btw, izgleda da Suster dolazi u Sevilju...
December 23, 20177 yr Jedino mi ide u glavu da su to uradili da bi mu isplatili ceo ugovor pa da se covek oporavlja na miru.Sent from my Le X620 using TapatalkPo pravilu trener i dalje bude isplaćivan i nakon otkaza, sve dok ne nađe novi posao. Sumnjam da je drugačije sad. Ali isto tako sumnjam da su to uradili da bi njemu učinili uslugu.Činjenica i da je Sevilla bila ove sezone potpuno bez igre, ali opet, nekako je ružno..
December 23, 20177 yr Ter Stegen ne vidi nista od sunca, kakvo glupavo vreme za odigravanje utakmice.
December 23, 20177 yr Kod gola Ronalda jeste, Suarez sada nije bio u ofsajdu, mada mene vise nervira nesudjenje prekrsaja.