Lancia Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Kazu uspela operacija, do tada ih vodi ovaj pomocnik.
levi Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 (edited) pa dobro, nije čudo da su u blažem rasulu zbog svega toga Edited December 9, 2017 by levi
Cane Vukic Prebranac Posted December 9, 2017 Author Posted December 9, 2017 Какав акција за гол Кроса
Deco Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Svaka čast Valverdeu, za samo nekoliko meseci je uspeo da od Barselone napravi polunegledljiv tim.
Lancia Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 (edited) 17 hours ago, Deco said: Svaka čast Valverdeu, za samo nekoliko meseci je uspeo da od Barselone napravi polunegledljiv tim. Tesko da sta moze njemu da se prebaci, ziva sva tri fonta, solidna prednost u bodovima, najvise datih i najmanje primljenih golova, losa transfer politika, odlazak Nejmara, povrede Dembelea i Umtitia, Iniesta u godinama, Suarez totalno van forme, politicka kriza u Katalunji, forsiranje uprave kod Delafuia, razmazeni navijaci, doziranje Mesija za SP.... Edited December 12, 2017 by Majo
Cash Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Dobro Barca igra, ja zadovoljan. Jos da razvale Chelsea
Lancia Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Barsa je konstantno zainteresovana za jedno 50 fudbalera. Nema nista od toga.
Deco Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 6 hours ago, Majo said: Tesko da sta moze njemu da se prebaci, ziva sva tri fonta, solidna prednost u bodovima, najvise datih i najmanje primljenih golova, losa transfer politika, odlazak Nejmara, povrede Dembelea i Umtitia, Iniesta u godinama, Suarez totalno van forme, politicka kriza u Katalunji, forsiranje uprave kod Delafuia, razmazeni navijaci, doziranje Mesija za SP.... Rezultatski apsolutno ništa naravno, zapanjen sam da budem iskren. Da ih nisu sudije lepo udesile zadnja dva kola mogla je liga praktično već gotova da bude. Ja se samo nadam da će ove hibridne 4-4-2 i sl budalaštine da lete u kontejner kad se Dembele oporavi. Prosto mi je neprirodna Barselona gde su glatko najbolji igrači (za sad u sezoni) iza Mesija golman i štoper, izgledaju kao neki Italijanski šampion sa kraja 20. veka, kompaktno i tvrdo nazad, a napred na individualan talenat ofanzivnih igrača.
Lancia Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 Zajebano je biti trener Barse, bar dok su jos Mesi i Iniesta tu, rezultat nije dovoljan.
Cash Posted December 12, 2017 Posted December 12, 2017 (edited) Eh da je Barsa igrala čvrsto i kompaktno prosle sezone uzela bi CL Edited December 12, 2017 by Cash
Lancia Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Jos jedan nepriznati gol Barsi sudije coroskopi.
Miljenko Posted December 17, 2017 Posted December 17, 2017 Ovo postaje neverovatno. Manje ocigledno od onog proslog, no svejedno lagana odluka.
Recommended Posts