Lancia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 5 minutes ago, Cane Vukic Prebranac said: Реал се потпуно распао Raspao im se napad, Real je uvek mogao da racuna bar na jedan gol, diskutabilno je Zidanovo slepo poverenje u napadacki trio. Kad oni zataje Marselo i Karvahal, svojim ofanzivnim izletima, ostavljaju odbranu preterano ranjivu. S druge strane, Kristijano je u pravu, olako i prerano su se odrekli Hamesa, Pepea i pre svega Morate. Modric je juce npr. odigrao sjajnu tekmu, da nije bilo njega, pukli bi garant.
Miljenko Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Odbrana ima je bila ok juce, Bilbao nije imao mnogo prilika, no realizacija im je zato smehotresna. Ja ocekujem da tako skup napad moze da pogodi gol sa peterca (to vazi za bilo koji od ovih top timova), ili je vreme da traze drugi tandem u spicu (problem je samo sto izbor nije presirok), Lewandowski i Aubameyang, na primer.
Meazza Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 Real moze da kupi maltene koga hoce. Ne bi me cudilo da Ikardi zavrsi tamo.
Lancia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 29 minutes ago, Miljenko said: Odbrana ima je bila ok juce, Bilbao nije imao mnogo prilika, no realizacija im je zato smehotresna. Ja ocekujem da tako skup napad moze da pogodi gol sa peterca (to vazi za bilo koji od ovih top timova), ili je vreme da traze drugi tandem u spicu (problem je samo sto izbor nije presirok), Lewandowski i Aubameyang, na primer. Govorim generalno, ne za juce. Bilbao je krs od tima ove godine.
Lancia Posted December 3, 2017 Posted December 3, 2017 12 minutes ago, MocaVukotic said: ikardi je viđen za madrid sledeće godine I on i Salah (kako tvrdi Cuper, selektor Egipta)
Deco Posted December 4, 2017 Posted December 4, 2017 Ronaldo će opet da se rastuži ako mu prodaju Benzemu, ja bih pazio šta radim da sam na Perezovom mestu.
Lancia Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Sevilja izasla sa Navasom u napadu protiv Reala, bez vise od pola odbrane. Navas stigao i penal da napravi. Igraju ko neki nizerazredni preplasen tim, sto im nece zabiti 10 komada.
Grandilof Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Boga mi tih 10 komada nije iskljuceno, potop.
Lancia Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 (edited) Proglasili ih novinari favoritima, cuj favorit protiv Reala u Madridu. Najbolji fudbaler prosle i ove godine do Liverpula, Nzonzi im ne sedi ni na klupi. Edited December 9, 2017 by Majo
levi Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 a šta im je sa trenerom, dolazi neko novi, privremeni..
Recommended Posts