Jump to content

España 2017/18

27 members have voted

1. 1. Кампеонес кампеонес оле оле оле?

• Реал Мадрид
      8
    • Барселона
      7
    • Атлетико Мадрид
      6
    • неко четврти LOL
      6

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

ma nosi se, govance. kazem ti jos jednom - preskoci. ja kad vidim nesto kao sto si ti na ulici definitivno preskacem.

Ajde, ajde maloumnice, vidis kako si u stanju da sastavis recenicu i bez ™, jos ces mi biti i zahvalan.

Ko ne vole karanfile španski fudbal, ne zasllužuje da živi!  :fantom:

pa stvarno sam maloumnik kad se upustam u raspravu s tobom takvim, to ti moram priznati. uzivaj, jadnice, ja se na tvoja proseravanja vise necu obazirati.

a hvala, nista?

:lolol:

Evo. Ovakve rasprave sad moram da gledam jer nema SZD pa frustracija izbija na svakom kutku foruma.

Evo. Ovakve rasprave sad moram da gledam jer nema SZD pa frustracija izbija na svakom kutku foruma.

:(

Imas Vijetnam - Kambodza na lajvskoru, trenutno 2:0.

+1  isto pomislih dok sam citao. najebacemo.

suarez izgleda mesec dana out zbog povrede. 

ajde messi u chelsea, vidis da nema tu leba od barce  :fantom:

suarez izgleda mesec dana out zbog povrede. 

ajde messi u chelsea, vidis da nema tu leba od barce  :fantom:

Messi jos uvek nije stavio potpis na produzenje ugovora, 350 miliona nije neka cifra za Abramovica, vise je dao na razvode  :)

Edited by Majo

eto, pola posla je vec objavljeno...jel messi jos uvek prati chelsea na instagramu?

Slabo ti ja znam to.

malo magije na predstavljanju paulinja

malo magije na predstavljanju paulinja

Verovatno najcrnje od svega je što me uopšte ne bi iznenadilo da on bude sasvim korektan ove sezone, pogotovo s obzirom na stanje na sredini terena u Barseloni.