MiddleClass Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Farsa Steta sto je Real nemotivisan inace bi ih ugazio. (Prozivka smaraca sa Calcio topika)
MiddleClass Posted August 16, 2017 Posted August 16, 2017 Ti pricas o tome dok gori Hilandar (SZD vise nema)?!
levi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Može Ronaldo ako ima kluzulu. Mada i on je već mator
Pantelija jr Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Kastiljanska žgadija očigledno u ovom trenutku bolje vodi poso od Katalonske bagre... Prosralo ih sa Zizuom (koji ispade super trener, dok drugi zli blizanac pokušava sa serijom ne-likova čiji je najvažniji kvalitet da ne iritiraju malog argentinskog uličara), očigledno imaju bolji skauting (okle sad iskoči ovaj mali Asensio koji jede za doručak sve denise suareze, serđi roberte i andre gomeše ovoga svijeta...), već pomenuti m.a. uličar se zasitio fuzbala i krenuo da truli, priliv iz omladinske škole nešto posustao... elem, zreli su za toutal mejkouver. I neka... možda mi opet postanu simpatični, nešto me žulja kad navijam za real (a morao sam dok su ovi dominirali)
levi Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Asensia im je skautirao Nadal https://en.as.com/en/2017/05/26/football/1495812370_857400.html
Lancia Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Kastiljanska žgadija očigledno u ovom trenutku bolje vodi poso od Katalonske bagre... Prosralo ih sa Zizuom (koji ispade super trener, dok drugi zli blizanac pokušava sa serijom ne-likova čiji je najvažniji kvalitet da ne iritiraju malog argentinskog uličara), očigledno imaju bolji skauting (okle sad iskoči ovaj mali Asensio koji jede za doručak sve denise suareze, serđi roberte i andre gomeše ovoga svijeta...), već pomenuti m.a. uličar se zasitio fuzbala i krenuo da truli, priliv iz omladinske škole nešto posustao... elem, zreli su za toutal mejkouver. I neka... možda mi opet postanu simpatični, nešto me žulja kad navijam za real (a morao sam dok su ovi dominirali) Moze li biti kretenskijeg posta i uopste pisanja na forumu od ovog? Poserem vam se u moderisanje.
Pantelija jr Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 pijesak, vaginica, Majo? preskochi ako ti se ne svidja, a vrijedjanje ostavi za svoje prijatelje.
MiddleClass Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Majo, meni je gore od ovoga ono pisanje da je Farsa najbolji tim svih vremena te Mesi nesto sl. Uglavnom tu ste se maksimalno izasrali, ali ja vam to nisam zaboravio.
Lancia Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Vaginica ti u glavi. Godinama nisi u stanju da napises vise od jadne izlucevine.
Lancia Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 Majo, meni je gore od ovoga ono pisanje da je Farsa najbolji tim svih vremena te Mesi nesto sl. Uglavnom tu ste se maksimalno izasrali, ali ja vam to nisam zaboravio. Super, eto ima i postovalaca dela. Poredjenje ti je sasvim na mestu, svaka cast.
Pantelija jr Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 ma nosi se, govance. kazem ti jos jednom - preskoci. ja kad vidim nesto kao sto si ti na ulici definitivno preskacem.
Recommended Posts