August 19, 20177 yr Zavrsice karijeru...kao Deisler Edit: nece, ali ce statirati kao Sahin...nikada necu prezaliti Sahina prije Reala Edited August 19, 20177 yr by B_B
August 19, 20177 yr A ova naknadna sudijska pamet mi lici na neku igraonicu i pikanje Counter-a celu noc :D
August 19, 20177 yr Author meni ovo super, a ne uzima puno vremena. i još će manje kad se malo uigraju. +1
August 20, 20177 yr nisam pogledao s04 vs rbl ali sam iznenadjen rezultatom vfl ima ozbiljan problem koji jonker ne moze da resi
August 21, 20177 yr cilj - da posle duze vremena akademija stvori ihraca za prvi tim - kros, alaba npr. a i predstavlja odgovor na transfer ludilo - rece uli na otvaranju danas
August 21, 20177 yr cilj - da posle duze vremena akademija stvori ihraca za prvi tim - kros, alaba npr. a i predstavlja odgovor na transfer ludilo - rece uli na otvaranju danas Jel to poklon Bavarske pokrajne?
August 21, 20177 yr Akademija da stvore novog Krosa i prodaju ga Realu jer ne zele da ucestvuju u transfer ludilu.
August 21, 20177 yr @ john sad ce stručnjaci da objasne... očekujem još neke da se uključe Sent from my iPhone using Tapatalk
August 21, 20177 yr Ja to zbog onog Realovog trening centra sto im je grad poklonio, mozda se i ovi vasi otvorili. Sent from my SM-T365 using Tapatalk