Jump to content

Bundesliga 17/18 - Die Elite schlägt zurück!

Featured Replies

Sutnuo ga u stopalo; mozda nije hteo da svira, u poslednjem minutu.

izjave strelaca, prvo pričaju sa Gaćinovićem na nemačkom, pa pitanje za Rebića, Gaćinović prevodi na vojvođansko-crnogorski, Rebić odgovara na dalmatinskom, Gaćinović prevodi na nemački..

• Author
1 hour ago, Miljenko said:

+1

Ali milo mi je sto nije svirao.

Bravo za Ajntraht!

Da, Lepo je kada uzme neki totalni autsajder.:happy:

Bajern dao otkaz Kovacu.

Spoiler

#Goranz

11 hours ago, Miljenko said:

rekli su sinoc ovi iz frankfurta da je bio penal.

nema veze... sami su krivi ovi moji

• Author

Naravno da je penal.

Leva noga koju je igrac Franfurta zakacio se nije pomerila, nego je igracu Bajerna desna odletela u vis, covek je bukvalno skocio kada je osetio kontakt. Jbg gledao sudija na ekranu, ja razumem zasto nije svirao penal...

Jedini krivac je Bajern koji se solidno izpromasivao, a forma im je posle eliminicije iz LS i osiguravanje domace titule jos pre mesec i po dana dosta opala, pogotovo u defanzivi...

1 hour ago, assignment said:

Jedini krivac je Bajern koji se solidno izpromasivao, a forma im je posle eliminicije iz LS i osiguravanje domace titule jos pre mesec i po dana dosta opala, pogotovo u defanzivi...

A ja sam mislio da se to samo Pepu dešavalo. :fantom:

Oba Gacinovica u Europi, i tatko i sin :laugh:

4 hours ago, assignment said:

nesto je trulo...

17 hours ago, levi said:

izjave strelaca, prvo pričaju sa Gaćinovićem na nemačkom, pa pitanje za Rebića, Gaćinović prevodi na vojvođansko-crnogorski, Rebić odgovara na dalmatinskom, Gaćinović prevodi na nemački..

Момак је Херцеговац.

boa.najavio odlazak. odlican igrac,steta sto je cesto povredjen.

poljaci pisu da lewa kasni na pripreme repke, dogovara prelazak u celzi,siti ili psg.

henes izjavio da nece biti skupih pojacanja ovog leta - divno.

vfl ostaje u bundesligi

Aue ostaje u cvajti