Miljenko Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Sutnuo ga u stopalo; mozda nije hteo da svira, u poslednjem minutu.
levi Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 izjave strelaca, prvo pričaju sa Gaćinovićem na nemačkom, pa pitanje za Rebića, Gaćinović prevodi na vojvođansko-crnogorski, Rebić odgovara na dalmatinskom, Gaćinović prevodi na nemački..
MiddleClass Posted May 19, 2018 Author Posted May 19, 2018 1 hour ago, Miljenko said: Sutnuo ga u stopalo; mozda nije hteo da svira, u poslednjem minutu. +1 Ali milo mi je sto nije svirao. Bravo za Ajntraht!
Strahan Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 11 hours ago, Miljenko said: Sutnuo ga u stopalo; mozda nije hteo da svira, u poslednjem minutu. rekli su sinoc ovi iz frankfurta da je bio penal. nema veze... sami su krivi ovi moji
assignment Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Leva noga koju je igrac Franfurta zakacio se nije pomerila, nego je igracu Bajerna desna odletela u vis, covek je bukvalno skocio kada je osetio kontakt. Jbg gledao sudija na ekranu, ja razumem zasto nije svirao penal... Jedini krivac je Bajern koji se solidno izpromasivao, a forma im je posle eliminicije iz LS i osiguravanje domace titule jos pre mesec i po dana dosta opala, pogotovo u defanzivi...
ArleKino Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 1 hour ago, assignment said: Jedini krivac je Bajern koji se solidno izpromasivao, a forma im je posle eliminicije iz LS i osiguravanje domace titule jos pre mesec i po dana dosta opala, pogotovo u defanzivi... A ja sam mislio da se to samo Pepu dešavalo.
Strahan Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 4 hours ago, assignment said: Jedini krivac je Bajern koji se solidno izpromasivao, a forma im je posle eliminicije iz LS i osiguravanje domace titule jos pre mesec i po dana dosta opala, pogotovo u defanzivi... nesto je trulo...
porucnik vasic Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 17 hours ago, levi said: izjave strelaca, prvo pričaju sa Gaćinovićem na nemačkom, pa pitanje za Rebića, Gaćinović prevodi na vojvođansko-crnogorski, Rebić odgovara na dalmatinskom, Gaćinović prevodi na nemački.. Момак је Херцеговац.
Strahan Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 boa.najavio odlazak. odlican igrac,steta sto je cesto povredjen. poljaci pisu da lewa kasni na pripreme repke, dogovara prelazak u celzi,siti ili psg. henes izjavio da nece biti skupih pojacanja ovog leta - divno.
Recommended Posts