July 1, 20177 yr bayern krece danas u 16h. izgleda se odustalo od sanceza iz arsenala, ne da uli da se puca 100m gnabry nije licenciran za ovu sezonu sto verovatno znaci da ce negde na pozajmicu - hoffe? pollersbeck je novi golman hsv - adler je @ mainz, a lossl iz mainza u hadersfild koln je doveo kordobu iz majnca. stopiran odlazak modesta u kinu
July 1, 20177 yr bild pise da su chica, hakan, kampl i baumgatlinger na izlaznim vratima Edited July 1, 20177 yr by Strahan
July 2, 20177 yr Kako Elita posluje? As we speak Milan zavrsava veliku 10ku za samo 20mil oera . Pljacka veka ako mene pitate. Sem Ramalja i Papadopulosa koji su se vratili sa pozajmica, mislim da niko nije ni dosao, a nesto se preterano ni "suska" da ce neko bitan i doci.
July 11, 20177 yr Ne sviđa mi se ovaj Kolumbijac iz Reala... pozajmica na 2 godine uz mogućnost otkupa na izricit zahtev ancelotija Sent from my iPhone using Tapatalk Edited July 11, 20177 yr by Strahan
July 11, 20177 yr James je pravi igrac. Malo nadrkan, ono, Cristina light, ali donosi golove i asistencije. Lijeva noga toliko dobra da mu desna ni ne treba.