Strahan Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Mislim da on 3 puta dnevno izgovori ovu kletvu. da :D lewa 2x badstuber zabio za pobedu vfl elita do boda protiv nezgodnog hofea
John Coltrane Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Zato sto iz igraonice nisu javili da je ofsajd. Sent from my iPhone using Tapatalk
gervasius twinkleminkleson Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Bah, u 89. ga dade Augsburg. Ali realno su zasluzili, bas su stisli u drugom. Gladbach u prvom odlican imali i stativu...
Strahan Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Zato sto iz igraonice nisu javili da je ofsajd. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Meni je drugi gol Hoffea delovao kao ofsajd. Mozda si me pogresno razumeo. I sta vam je ovo MiaSanMia?
Meazza Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 (edited) Mi smo mi (na bavarskom jeziku). Parola Bajernovih navijaca. Edited August 27, 2017 by Meazza
Strahan Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Mi smo mi (na bavarskom jeziku). Parola Bajernovih navijaca. da :) @coltrane mislio sam da prozivas prvi gol leve, meni je to bilo sumnjivo :D bild pise da ce renato s. na pozajmicu gotovo sigurno, ne navode ime kluba steta sto ovi moji ne razmisljaju o draxleru..
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Draxler mi je za neki Leverkusen ili Dortmund, ili tako neki mali klub
levi Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Meni je čudno što je Bayern opšte dozvolio da Draxler ode iz Nemačke On mi je kao iz kalupa igrač Bayerna, za razliku od Jamesa npr
Strahan Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Meni je čudno što je Bayern opšte dozvolio da Draxler ode iz Nemačke On mi je kao iz kalupa igrač Bayerna, za razliku od Jamesa npr slazem se
John Coltrane Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 da :) @coltrane mislio sam da prozivas prvi gol leve, meni je to bilo sumnjivo :D bild pise da ce renato s. na pozajmicu gotovo sigurno, ne navode ime kluba steta sto ovi moji ne razmisljaju o draxleru.. Valjda je Sancez zelja Liverpula koji je odustao od Karvalja.
gervasius twinkleminkleson Posted August 27, 2017 Posted August 27, 2017 Meni je čudno što je Bayern opšte dozvolio da Draxler ode iz Nemačke On mi je kao iz kalupa igrač Bayerna, za razliku od Jamesa npr Dobro, nisam bio sto posto ozbiljan s onim. Draxler jeste veliki talenat, ali mi se cini da nema konzistentnost da bude prva opcija vrhunskog kluba. Mlad je jos, doduse, ali ima vec 7 sezona profi fudbala iza sebe
Recommended Posts