Weenie Pooh Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Joffrey "Lovro" Lauvergne. Ne možeš da promeniš sva tri startna veznjaka odjednom, to se prosto ne radi ni kod manje sentimentalnih trenera.
Pokojni Ruxin Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Ne sabotiraj vini, hoću da se drogiram u novembru Naravno da je super ideja promeniti komplet vezu u mesec dana
Baldrick S. Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 4 hours ago, radnik said: kad su drugi vec ulozili po 400+ Skoro je bila neka analiza na bt sportu, sat i po vremena o ligi, transferima i slicno. Smorise me. Elem, dosli su do nekog konsenzusa da ti 400+ miliona evra u transferu (uz malo srece) garantuje borbu za prvo mesto. Za prvih 4 (tj od 2-4) ti treba izmedju 150-250 miliona. Mesta nize idu za po 20-30 miliona, po mestu. Nije kupovina lige, nego prvih 11, klupa x broj takmicenja u kojima hoces da se stvarno takmicis i da ih osvojis. Trenutno, Samo dvojac iz Manchestera ima dovoljno para za 400+, 3-4 kluba za 200+, ostali...kako kome
Weenie Pooh Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Te analize obično pretpostavljaju da je svaka cena transfera u proseku realna, tj. da investicija tipa Pogba ima proporcionalan uticaj na konačni plasman kao i investicija tipa Berahino, što je očigledno budalaština. @Ruxin Pa neke mora silom prilika da menja - Can nije hteo da produži ugovor, Ox se povredio, ima smisla da dođu i Keita i Fabinho. Ali gurati istovremeno i trećeg skupo plaćenog non-English-speaking veznjaka, to bi bilo potpuno sumanuto. Ali tu su Firmino i Mane da stručno prevedu šta treba.
cvrlle Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 5 minutes ago, Weenie Pooh said: Ali gurati istovremeno i trećeg skupo plaćenog non-English-speaking veznjaka, to bi bilo potpuno sumanuto. Ali tu su Firmino i Mane da stručno prevedu šta treba. nece oni da rade na salteru neke birokratske firme pa da im treba strucan engleski
porucnik vasic Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 33 minutes ago, Ruxin said: Ne sabotiraj vini, hoću da se drogiram u novembru Значи прихватио си опкладу?
Baldrick S. Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 9 minutes ago, Weenie Pooh said: Te analize obično pretpostavljaju da je svaka cena transfera u proseku realna Dobro, ima tu istine. Kao da na primer prodas najveceg korisnika prostora i vremena - Bentekea za 30+ miliona funti i ocekujes da se boris za ne znam sta a u stvari strepis za opstanak do par kola pre kraj sezone
porucnik vasic Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 4 hours ago, cvrlle said: @porucnik vasic sta pijemo? Ја бих неку баш ексклузивну шљиву. Може и дуња, али не правим питање. Мора да буде у вредности од 50$.
Pokojni Ruxin Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 6 minutes ago, porucnik vasic said: Значи прихватио си опкладу? Kad mi odgovoriš jel stojiš pri onome da se klop šeta ligom ako ulaganja pređu 200+
porucnik vasic Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 3 minutes ago, Ruxin said: Kad mi odgovoriš jel stojiš pri onome da se klop šeta ligom ako ulaganja pređu 200+ То није предмет опкладе.
Pokojni Ruxin Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Nisam ni rekao da jeste, to je predmet moje znatiželje. Spreman sam da rizikujem lagano drogiranje za džabe u potrazi za odgovorom.
Weenie Pooh Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 9 minutes ago, Zlurad said: Dobro, ima tu istine. Kao da na primer prodas najveceg korisnika prostora i vremena - Bentekea za 30+ miliona funti i ocekujes da se boris za ne znam sta a u stvari strepis za opstanak do par kola pre kraj sezone Ali na tih 30 miliona statistika gleda samo kao na "ulaganje". Da li su ih spizdili na Bentekea ili uložili u nešto korisno se uopšte ne uzima u razmatranje. Bude samo "Aha, Palace je uložio 30 miliona (ili koliko već) i završio na 11. mestu, eto još jednog data pointa za ovu sezonu koji nam govori koliko se para mora uložiti da bi se završilo na 11. mestu." A svima nam je, naravno, jasno da bi CP mogao da bude samo bolje plasiran da je prištedeo tih 30 miliona. Ideja je da se transfer promašaji i pogoci sa vremenom iznivelišu, ali to bi važilo samo kad bi ulaganja timova bila donekle u istom rangu. U ambijentu u kom jedan tim troši 400 miliona a jedan 40, takvi zaključci su potpuno bezvredni jer uopšte ne važi pretpostavka da je suma efektivnog ulaganja (pogoci minus promašaji) kod svih klubova negde proporcionalna.
crtamOrasi Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 2 hours ago, cvrlle said: ako bi se obistinijo fekir i ako bismo uspeli da nagovorimo @crtamOrasi da nam proda golmana to bi onda trebalo da izgleda ovako: ja bih bio presrecan a @porucnik vasic bi verovatno dobio litar zestine od @Ruxin nadam se da bi kasnije doslo i do nekog povoda da se ta flasa otvori @Weenie Pooh strahuj je bi se sanse da ostanes bez viska kozice drasticno povecale Ako Alisson letos dodje u ekipu koja mu je ukrala finale CL ja prestajem da pratim fudbal.
Moća Posted May 29, 2018 Posted May 29, 2018 Ih bre orasi pretera ga. Pa Salah ce u Real a nece Alison u bazen™.
Recommended Posts