porucnik vasic Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 6 hours ago, Weenie Pooh said: Ne bih se uopšte žalio na alžirsku kesu™, jedini je problem što sam već isprojektovao da Mane preuzme Kutinjovu desetku, da bude prednja linija #9 #10 #11. Iza vezni red #5 Wijnaldum #7 Milner #8 Keita, pozadi #6 Lovren i #4 VVD. Onda ostaje još samo da se bekovi numerički upristoje, i sve kako treba. Мени боља препорука од овог не треба. Добијамо алжирску звер™.
John Coltrane Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 10 hours ago, Weenie Pooh said: Ne bih se uopšte žalio na alžirsku kesu™, jedini je problem što sam već isprojektovao da Mane preuzme Kutinjovu desetku, da bude prednja linija #9 #10 #11. Iza vezni red #5 Wijnaldum #7 Milner #8 Keita, pozadi #6 Lovren i #4 VVD. Onda ostaje još samo da se bekovi numerički upristoje, i sve kako treba. Kad ste mogli 75 za 75mil£ pa jebem li ga, mozete bar 50 za nekog da zameni Lovrena.
copkillah Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 15 minutes ago, John Coltrane said: Kad ste mogli 75 za 75mil£ pa jebem li ga, mozete bar 50 za nekog da zameni Lovrena. Možemo lagano, ali ne verujem da Klop želi da ga menja.
kipo Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Kad smo kod pouzdanih stopera, zasto specijalni juce nije igrao sa Bajiem? Ja nigdje ne nalazim objasnjenja zasto najsigurniji stoper ne igra, osim onog bulaznjenja kako daje prednost igracima koji imaju priliku da budu pozvani u nacionalnu selekciju Baji redovno je u protokolu, dakle nije povreda, a smor se ne moze vaditi da ne pruza neke partije.
John Coltrane Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 6 minutes ago, copkillah said: Možemo lagano, ali ne verujem da Klop želi da ga menja. Nemoj posle da bude kao sa Minjoleom. Mogli smo al nismo hteli. Vec vidim kako u aprilu 2018. Weenie izvlaci broj bodova koje ste prosuli zbog Lovrenovih greski.
Weenie Pooh Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 (edited) Ne smeta Lovro, popravio se on dosta. I dalje brlja tu i tamo, ali još od Tottenham away nije imao one kataklizmične partije* u kojima greška grešku stiže. OK, damning with faint praise, ali ipak. Mogu da idu i on i Wijnaldum, bitno mi je samo da zamene preuzmu njihove brojeve. *tek sad shvatam šta radim pred finale LŠ Edited May 20, 2018 by Weenie Pooh
ArleKino Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 1 hour ago, John Coltrane said: Vec vidim kako u aprilu 2018. Weenie izvlaci broj bodova koje ste prosuli zbog Lovrenovih greski. Ti si Baba Vanga koja vidi prošlost?
copkillah Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 lepo prizivaju sebi nesreću.. karma retko kada ostaje dužna
ArleKino Posted May 20, 2018 Author Posted May 20, 2018 6 minutes ago, copkillah said: lepo prizivaju sebi nesreću.. karma retko kada ostaje dužna A dobro, znaš da Sektaši vide Ronalda kao svog igrača na posudbi u Realu. Tako će moći eventualnu pobjedu Reala vidjeti kao svoj najveći uspjeh ove sezone.
kipo Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 Grijesite. Izuzmemo li G Nevila, mislim da vecina (umjerenih) navija za engleski klub.
porucnik vasic Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 46 minutes ago, copkillah said: lepo prizivaju sebi nesreću.. karma retko kada ostaje dužna Још да запевају курва гаси се, и то је то...
189- Posted May 20, 2018 Posted May 20, 2018 hvala svima na cestitkama. smor od utakmice, mourinhovska pobeda, jos sve gledao na uzasnom streamu na telefonu... posto sarri izgleda ostaje u napoliju, mnogo me zanima sta ce sada uprava uraditi.
Recommended Posts