renne Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Daj da mi ovo uzmemo. Ne mogu reći na sudijsku grešku makar, kad postoji VAR
copkillah Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 2 minutes ago, Jeremija said: Nama je sezona super, drugi smo, preko 80 poena posle pola decenije, nema tu spasavanja sezone, dok je kod Čelzija ipak drugi slučaj... Sad će Arlo da se naljuti, ali (barem meni) je to što se Arsenal naosvajao FA kupova malo devalviralo takmićenje... Verovatno si jedini navijač MU kome je sezona super. Svetlosnim godinama daleko od gradskog rivala, ispadanje u LŠ od raspale Sevilje i drugo mesto posle, kako reče Gigsi, uloženih 800 milijardi što bi trebalo da je dovoljno za dve titule. LŠ jeste neka uteha, ali stvarno vam sezona ni na koji način nije bila super. Neka me ispravi još neki navijač MU ako grešim.
MancMellow Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Meni nije - super. Mislim, ne bih tako opisao, definitivno. Ako osvojimo danas bice "solidna". Ako ne osvojimo danas bice "just about acceptable".
MancMellow Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Dobro, ti su ABU, nisi navijač ničega (u Engleskoj)
John Coltrane Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Jel me vi zajebavate? Strepite od pokojnog Kontea? Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Pošto je on poznat kao čovek koji gubi finala Kaze Viško "Bakajoko je Matić za siromašne" Kamo karton za Kantea?!Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 Ne lupetaj Copi, Bakojoko pao cim je osetio Maticevu ruku. A što su ovi zapenili, da ne bi crveni za ovo?!? Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts