Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Zajebano je to, sve više mladih bekova oboljeva od tih nezdravih tendencija.

Specijalnom je naravno problem ego, inače bi odavno prihvatio Pulisovu odbrambenu formaciju bez bekova, sa četiri štopera koji centru terena ni ne prilaze osim kad je korner.

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
Ruxin je uzeo titulu sa zinchenkom od 2m, kad već pričamo o dobijenom za uloženo :sleep:

Видео си трошковник. Безвезе је да овако неискусно тролујеш.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

lol, da ti čovek prst...svestan si naravno da kapiram da je cifra trenutno takva zbog kutinja, što su pare koje ćete tek sad da potrošite.

Svestan si i da sam totalno spreman da uđem u priču čija je krivica što vas najbolji igrači uvek napuštaju, a najskuplji ni ne pomišljaju da dolaze...

Posted

Ovo Ox do oktobra i nije lose, ja sam ocekivao standardnih 9 mesece tj. do posle Bozica. Neka pocetkom decembra bude spreman i super.

Nego Ruxinu je super, sve gotovo ... raspust poceo. Utd i Chelsea strepe jos sedmicu, mitm jos dve ... sudbo kleta, nepravedna :cry:

Posted
Just now, radnik said:

Nego Ruxinu je super 

Previous mark
Most points 100 95 - Chelsea 2004-05
Most wins 32 30 - Chelsea 2016-17
Most goals 106 103 - Chelsea 2009-10
Most away wins 16 15 - Chelsea 2004-05
Biggest positive goal difference 79 71 - Chelsea 2009-10
Biggest title-winning margin 19 points 18 points - Man Utd 2009-10
Least time trailing 153 minutes 170 minutes - Arsenal 1998-99

Super, indeed. Toliko smo se navikli na rekorde da je ederson i do ginisa stigao. :happy:

Posted
lol, da ti čovek prst...svestan si naravno da kapiram da je cifra trenutno takva zbog kutinja, što su pare koje ćete tek sad da potrošite.

Svestan si i da sam totalno spreman da uđem u priču čija je krivica što vas najbolji igrači uvek napuštaju, a najskuplji ni ne pomišljaju da dolaze...

Ово је тек маргинално боље.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted

Poručniče jel ostaješ pri onome da će klopara da se prošeta ako uložite 200m? Pitam na vreme.

Posted
31 minutes ago, Weenie Pooh said:

Dobar je bio onaj mali iz Sotona, Luke Shaw, Lurd Show, Lord Snow, ne znam tačno kako se zove. Gde je šta radi on poslednjih par sezona?

Dobar je bio. Ako ga konjina ne proda, pa još ovu sezonu istrpi..

Posted

@Weenie Pooh @kipo

Svasta se moze izvuci iz jednog jedinog posta, ali ja nisam zeleo da umanjim kvalitet A.Sandra, vec da se nasalim sa egotripom danasnjih fudbalera. Ali divno je kad se to tako prelije na dezurnog Luka Soa & Murinja. O cemu bi ovde pisali inace? 

Posted

Klopu ide trofej za najmanji net spend, tačno 500 puta manje od Pepa i Ruxina.

Ali sad će neko da uskoči i kaže da se to ne važi jer je skupo prodao Kutinja...

Posted

bbc i ja smo, vidim, već izveli taj logičan zaključak. Zar ti treba potvrda od treće strane u tom moru racionalnosti? 

A i nije skupo prodao kutinja koliko se sećam, više skupo nije mogao ni puškom da ga natera da ostane u klubu još 6 meseci :fantom:

Posted

Samo se ti teši, a znam da te štrecne kad baciš pogled na onu precizno izračunatu cifru o uloženoj sumi po osvojenom bodu:

Pep je svaki bod platio po dva koma nula šest miliona. Klopp je svaki bod platio nula! Nula funata Rahima Sterlinga! Jasno je da će sledeće sezone, uz minimalna ulaganja, osvojiti broj bodova koji teži beskonačnosti.

Posted

Da nije Cou prodat, ne bi sad kupili VVD, tako da ta prodaja ne menja mnogo. Koliko videh racunaju 108m funti, a potrosili su od toga 75 za VVD. Nema kod Amera, lako cemo, nego seci dupe, krpi usi???? ili kako bi?

Posted

Ja nekako računam da bi kupili VVD ali ne bi kupili Oxa. Daleko je još LFC od nivoa kluba prinuđenog da svaku kupovinu pokrije prodajom u istom ili većem iznosu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...