copkillah Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 3 minutes ago, Прслин said: Који је гол био најлепши од свих које си видео?
copkillah Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 7 minutes ago, Jeremija said: Super je slika, vidi se da si uživao... zbog Robija sam i zavoleo Liverpul, šta dalje da ti pričam
Giggsy Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 1 hour ago, kipo said: Danas pročitao na sportske net kako je nedugo nakon buđenja rekao "OK, na finale kupa neću uspjeti, ali trebao bih biti dobar za finale CL" Otici ce ove, a gledace i nas, Najtezih par dana u mom zivotu, on je samo deo...Al jebacemo ih sve
kipo Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 22 minutes ago, Ruxin said: Jel ostao još neki? Onaj o potrošenim parama? 19 minutes ago, copkillah said: Inače, da podelim sa vama najvažniji momenat moje posete Liverpulu: Reveal hidden contents pitanja, kelnerske pošalice, udrite slobodno! Koji si ti ovde? Super fotka, svaka cast. 4 minutes ago, Giggsy said: Otici ce ove, a gledace i nas, Najtezih par dana u mom zivotu, on je samo deo...Al jebacemo ih sve Najžešće. Ne znam tačno kad, ali..
MiddleClass Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 33 minutes ago, copkillah said: Inače, da podelim sa vama najvažniji momenat moje posete Liverpulu: Hide contents pitanja, kelnerske pošalice, udrite slobodno! Super slika! Sto si formalno obucen? Koji je povod?
Zico Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 39 minutes ago, copkillah said: Inače, da podelim sa vama najvažniji momenat moje posete Liverpulu: Reveal hidden contents pitanja, kelnerske pošalice, udrite slobodno! Lundgren propo.
copkillah Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 6 minutes ago, MiddleClass said: Super slika! Sto si formalno obucen? Koji je povod? godišnja black tie večera na kraju sezone za navijače širom sveta
copkillah Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 ako dva stručnjaka za gej kažu tako, ja mogu samo da se složim sa njima
Pokojni Ruxin Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Svi smo mi pomalo...ali najpoštenije da nam stručno lice ovo presudi. @Moća koliko je gej ovo brate moćo, na skali od 8-10? Spoiler
Recommended Posts