Прслин Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Па, да... Гробари Челзи због Бороте, цигани Ливерпул због клупских боја и доминације. Опште место наше генерације. Али копи који се од оптужби да је Вучићу педеру скаузер брани тиме да је то олд њуз.
cvrlle Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 16 minutes ago, Прслин said: Али копи који се од оптужби да је Вучићу педеру скаузер брани тиме да је то олд њуз. nije on skauzer, sve dok ne plati kopiju clanarinu...
John Coltrane Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 1 hour ago, radnik said: uklapalo se u pesmu, rima ... ja volim partizan, ja volim celzi i jebem mater cz i bilo je nesto oko navijanja sto pomenu bradilko ... mislim bez pirotehnike, samo dlanovi i grlo. tako nesto. Ovo mi je bilo uvek najsmesnije, kao da je to bila ekskluziva Chelskijevih navijaca, a ne posledica Tacerke.
kipo Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 A ovo što Vučić dominira najsvetijim forumom, kao da je tema CZ/PARTIZAN, pred derbi.
189- Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 sta uradi sudija sada haha mamicu mu celavu. hazard mora da udje od 46. minuta.
Giggsy Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Quote Man Utd statement: Sir Alex no longer needs intensive care and will continue rehabilitation as an inpatient. His family have been overwhelmed by the level of support and good wishes but continue to request privacy as this will be vital during this next stage of recovery. Ubijaj bre. Ima ti da dozivis jos jednu CL, pa onda da pricamo o nekakvom umiarnju
Pokojni Ruxin Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 (edited) 9 hours ago, cvrlle said: evo malo za ruxina i ove druge koji vole da se bave ciframa... Rispekt za liverpul, nisam imao utisak da su tolika sirotinja toliko zaradili prodavajući brendanove majstorske akvizicije. Mi trošimo solidno, ali imamo šta pokazati za te novce. Neki drugi... Spoiler Edited May 9, 2018 by Ruxin
kipo Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 4 minutes ago, Giggsy said: Ubijaj bre. Ima ti da dozivis jos jednu CL, pa onda da pricamo o nekakvom umiarnju Danas pročitao na sportske net kako je nedugo nakon buđenja rekao "OK, na finale kupa neću uspjeti, ali trebao bih biti dobar za finale CL"
Прслин Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 24 minutes ago, Mercuzzio said: Какви цареви. A ово закуцавање на крају...
radisa Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Ovo je krajnje, krajnje diskutabilno bilo... Liga gura Liverpool, nemaju poverenje u zadnje kolo i Klopa, pa preko Huddersfielda osiguravaju CL...
Recommended Posts