Lancia Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 3 minutes ago, 189- said: sad nek osvoje ligu sampiona ako ih nije sramota Jel to Konte resio da ostane u Celziju?
Pokojni Ruxin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 El vam frka liverpulđani? Opušteno, i kad vas naduva brajton ostaje šansa da se plasirate osvajanjem lš
radnik Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Realno LE je mera ovog rostera. Tako je prosle sezone morao 'boro da se pobedi u zadnjem kolu i jedva su uspeli, jeste bilo 3-0 na kraju, ali dosta vise izvlacenja.
189- Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 2 minutes ago, Majo said: Jel to Konte resio da ostane u Celziju? ne znam sta je resio ali sumnjam da ostaje.
ArleKino Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 1 hour ago, Ruxin said: Ma jok poch nije luzer, nema šanse.
189- Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 inace mi kao po obicaju kiksujemu u newcastleu tako da nema brige za ls. nismo pobedili tamo od 2011.
Pokojni Ruxin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Arle, zar se baviš lepšom polovinom u danu kad ste ovako veličanstveno razbili glavnog rivala?
copkillah Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 21 minutes ago, radnik said: Poetska pravda bi bila da Liv. ispusi zadnje kolo od BUHAHA. Je li vidis vini sto sam popizdeo zbog onih 2-2 sa WBA ... Chelsea sto je do njih odradjuje i ljudi zasluzuju da igraju CL pre ovih "mojih" luzera. Ovo nije fer što pišeš, kako možeš da porediš Čelsi koji je pre dva meseca završio sa Evropom, sa timom koji je pre samo par dana obezbedio ulazak u finale LŠ i koji je maksimalno iscrpljen u ovom momentu?
ArleKino Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 20 minutes ago, Ruxin said: Arle, zar se baviš lepšom polovinom u danu kad ste ovako veličanstveno razbili glavnog rivala? Ma smiješno mi ovo za Pocha neluzera, a osvojio manje trofeja nego Michael Laudrup. Dogodine se ionako stvari vraćaju u normalu, Arsenal uzima titulu sa napadačkom četvorkom Mkh-Auba-Laca-Özil, MMW. Arsenal dao Arseneu zlatni pehar PL. Gospodski klub bili i ostali.
radnik Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 (edited) @copkillah Moram negde frust da izbacim. Toliko se puta unesem, e samo sad da pobede i uvek zajebu. Negde u mracnom razvoju situacije sam mec protiv WBA oznacio kao kljucni, pobeda ... ligu lagano privodis kraju, odmaras igrace za CL ... oni vode 2-0 i desi se 2-2. Milioniti put ispustaju 2 razlike. Nisu pod VVD i mislio sam konacno je bar to reseno, ali vidimo da nije. Protiv Stoka nisam ni gledao, pa ne znam sta je bilo osim 0-0. Mogu da im oprostim ako uzmu CL Edited May 6, 2018 by radnik
copkillah Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 1 minute ago, radnik said: @copkillah Moram negde frust da izbacim. Toliko se puta unesem, e samo sad da pobede i uvek zajebu. Negde u mracnom razvoju situacije sam mec protiv WBA oznacio kao kljucni, pobeda ... ligu lagano privodis kraju, odmaras igrace za CL ... oni vode 2-0 i desi se 2-2. Milioniti put ispustaju 2 razlike. Nisu pod VVD i mislio sam konacno je bar to reseno, ali vidimo da nije. Protiv Stoka nisam ni gledao, pa ne znam sta je bilo osim 0-0. Mogu da im oprostim ako uzmu CL Vidno su umorni i samo čekaju to finale Elem, ako će da pomogne:
radnik Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Pomaze ako je veznjak, ako je za trojku napred i ne bas veza, veza, veza ....
ArleKino Posted May 6, 2018 Author Posted May 6, 2018 Mane pokupio ozljedu butnog mišića. Liverpool u gostima ove sezone očajan u derbijima, sve porazi osim kod, naravno, Arsenala, a i tu su imali 6 minuta amoka gdje im je umrli Arsenal sa 0-2 došao na 3-2.
Weenie Pooh Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 46 minutes ago, radnik said: Je li vidis vini sto sam popizdeo zbog onih 2-2 sa WBA ... Ne vidim, zaspao čekajući utakmicu i malopre se probudio ali ne znam ko ne bi popizdeo. Ove sezone sam osim gostoanja Čelsiju propustio još prvo poluvreme protiv WBA nedavno, i nulu protiv Man Utd kod kuće. Dva boda su uzeli iz te tri utakmice
Recommended Posts