copkillah Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Za Grujića nije bilo mesta u najvećoj utakmici sezone za Kardif, tako da verujem da to dosta govori o njegovoj sudbini u Liverpulu. Možda bi i njemu prijao Jokan, kao što je prijao Mitru? Vasiću, budi jak.
reginald Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 1 hour ago, copkillah said: Za Grujića nije bilo mesta u najvećoj utakmici sezone za Kardif, tako da verujem da to dosta govori o njegovoj sudbini u Liverpulu. Možda bi i njemu prijao Jokan, kao što je prijao Mitru? Vasiću, budi jak. Nema ga vec dugo u prvih 11. Drzao ga je na terenu toliko da ispostuje ugovor. Realno Grujic nije za Liverpool. Nema tu agresivnost. S obzirom na sve ne bi trebao na SP.
Pokojni Ruxin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Bog fudbala Jel postoji i dalje neka šansa da Liverpul izduva za lš? Ako postoji to je onda gotova priča, jbg klop
renne Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 1 minute ago, Ruxin said: Bog fudbala Jel postoji i dalje neka šansa da Liverpul izduva za lš? Ako postoji to je onda gotova priča, jbg klop postoji naravno
John Coltrane Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 No Buvac no party vaistinu.Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 1 minute ago, renne said: postoji naravno Kakvo bi to dostignuće u luzeraju bilo! Prosto sad ne znam koji scenario da priželjkujem, iako mi je live jedno 26x draži od boring, boring...
Jeremija Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Just now, Ruxin said: Kakvo bi to dostignuće u luzeraju bilo! Prosto sad ne znam koji scenario da priželjkujem, iako mi je live jedno 26x draži od boring, boring... Nemoj zaboraviti da se sad i Totenhem bori za Top 4. Ako ostane ovako, biće super-interesantan zadnji dan...
Pokojni Ruxin Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Ma jok poch nije luzer, nema šanse. A klop car je totalno u stanju da lagano izgubi od brajtona, samo ako zatreba...
Malvo Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Plavsic na kraju sumira kao da ima milion kombinacija, a ne jedna jedina: da Celsi dobije obe, a da LIverpul ne pobedi Brajton.
radnik Posted May 6, 2018 Posted May 6, 2018 Poetska pravda bi bila da Liv. ispusi zadnje kolo od BUHAHA. Je li vidis vini sto sam popizdeo zbog onih 2-2 sa WBA ... Chelsea sto je do njih odradjuje i ljudi zasluzuju da igraju CL pre ovih "mojih" luzera.
Recommended Posts