kipo Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Koliko mi ovi ništa ne znače, toliko mi je drago zbog Palasa, simpa klub, i zbog Luke, naravno. Volio bih s druge strane da Sotone ispadnu, pa da Tadić pređe negdje gdje bi vratio igru.
189- Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 6 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Šta ti je sad Arnautović skrivio !? ;D zaboravio sam da je otisao. nista, onda shaqiri
Miljenko Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Nemoj tako. Posle Pool nece imati gde da kupi igraca od 75 miliona.
copkillah Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 4 minutes ago, Miljenko said: Nemoj tako. Posle Pool nece imati gde da kupi igraca od 75 miliona. Šta fali, umesto 75 koštaće 15
Jeremija Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 27 minutes ago, Прслин said: Вест Хем има три бода више од Саутемптона, два бода више од Свонсија и исто бодова као Хадерсфилд. Спомени нас барем због џинкса. Ne brini, doći ćemo vam 3 poena.
Mercuzzio Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 1 hour ago, Прслин said: Вест Хем има три бода више од Саутемптона, два бода више од Свонсија и исто бодова као Хадерсфилд. Спомени нас барем због џинкса. Ma nema šanse... Pored živih Swansea i Huddersfield vi da ispadnete... Mis'im, ako pored Huddersfieldovog rasporeda (City i Chelsea u gostima i Arsenal kući) vi završite ispod crte ja da sam na tvom mestu batalio bih praćenje fudbala na koju godinu
Прслин Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 (edited) +1 едит: Ево га! Брат Арнаут вреди сваки пени. Edited May 5, 2018 by Прслин
Malvo Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Hm, u teoriji, sad i VBA ima solidne sanse da se izvuce ako dobije danas i u poslednjem kolu na gostovanju Palasu?
Jeremija Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Baš i nema neke velike, jer mu posle ove ostaje da odigra samo sa Palasom, dok većina ostalih timova (koji se bore protiv ispadanja) ima barem još koju... Mada bi u svakom slučaju bilo dobro da pobede Totenhem...
J.R. Cash Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Zoao Mario ne vidi samog Lanzinija. Ne valja ovo nista, dosad je utakmica trebalo da bude resena
Mercuzzio Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 Kao što rekoh... U međuvremenu Rose se vraća u prvi tim po starom običaju... džukačkim ponašanjem
Recommended Posts