porucnik vasic Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 5 minutes ago, copkillah said: Ajde bre šta si se usrao, sve je pod kontrolom Ма сигурно јесте. Најбољи ти ортак мистериозно нестаје пред највеће утакмице сезоне. До јаја је то контрола.
Pokojni Ruxin Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 (edited) OMG, OMG, OMG PEP POTVRDIO DA PLANIRA DA POTROŠI JOŠ MILIJARDU!!! STONES OUT, EVANS IN!!! NOVI GOLMAN??!! “Don’t worry, we are going to spend a lot of money next season as well — maybe £1billion or something,” Pep joked during his post-match news conference. “It’s the same question with Chelsea four years ago, when they were not good the next season. Next season everyone starts with zero points. We need something. “We need to touch something, the team. Maybe one. Maybe two. No more than that, for next year.” Edited April 30, 2018 by Ruxin
Weenie Pooh Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Znači, milijardu funti na jednog igrača! Eventualno dva!!!1!
Прслин Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 500 милиона фунти за Еванса?! Гладиола је луд као клозетски пацов.
Прслин Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Што се Ливерпула тиче, зар се није иста ствар као са Жексом™ десила и са Бенитезовим асистентом? Исто су сто година било заједно, па се раскантали у Ливерпулу? Зезамо се ми овде по доруму, помало нервирамо, али мислим да је тешко скапирати колики заправо притисак осећају ти људи.
John Coltrane Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 2 hours ago, cvrlle said: evo, sad internetom kruzi prica da se pojacavamo drugoligaskim igracima ruxin ce nam ispred nosa maznuti jorginja(naravno na pepetov sarm i magijsko znanje a ne na naftni pogon) katastrofi! sto bi vasic rek'o ''ovo nista ne valja'' Zorzinja iz Napolija? To je opasna kupovina. Btw Ima li nekih pikanterija glede razlaza? Ne bi me cudilo da je balkanski zavodnik ulazio™ u klopovu zenu ili slicne gadosti
cvrlle Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 37 minutes ago, John Coltrane said: Btw Ima li nekih pikanterija glede razlaza? Ne bi me cudilo da je balkanski zavodnik ulazio™ u klopovu zenu ili slicne gadosti bas sam cekao jednog giggsovca da se pozove na neku bolestinu...
ArleKino Posted April 30, 2018 Author Posted April 30, 2018 3 minutes ago, cvrlle said: bas sam cekao jednog giggsovca da se pozove na neku bolestinu...
Weenie Pooh Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 2 hours ago, Прслин said: Што се Ливерпула тиче, зар се није иста ствар као са Жексом™ десила и са Бенитезовим асистентом? Исто су сто година било заједно, па се раскантали у Ливерпулу? Pako Ayestaran, ubrzo posle njega su stvari polako krenule nizbrdo. Prolupali Rafa umislio da je Gareth Barry bolji igrač nego Xabi Alonso, i na kraju govnjiva motka.
MiddleClass Posted April 30, 2018 Posted April 30, 2018 Pep je izjavio da je osvajanje Premijer lige važnije od osvajanja Lige šampiona, a Murinjo je na pitanje šta je njemu bitnije rekao: "Uvek kažemo da je bitnija liga ona koju osvojimo. Tako da, kada smo osvojili Ligu šampiona, rekao sam da je ona najvažnija, a kada smo osvojili Premijer ligu, rekao sam da je ona. Kada nisam ništa osvojio, rekao sam da osvajanje nije ni važno", izjavio je Murinjo.
ArleKino Posted May 1, 2018 Author Posted May 1, 2018 Šibicar Buvač postao favorit za preuzimanje Arsenala.
Recommended Posts