Jump to content

Premier League 2017-18

Featured Replies

Cist penal nad Ererom. Kradu Murinja... otimaju drugo mjesto. Sirotinjo iz Mancestera... :(

Opet se obara rekord u centarsutevima umesto da ih izvrte ko na ringispilu. Nista da se odigra po zemlji.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ниси у праву, имао је Брант неколико одличних лопти по земљи у празан простор. :Jova: 

Oživesmo mrtvi WBA, ne može to svako...  :fantom:

Ето доказа да је Мурињо Бог фудбала, неверне Томе! :mad: 

Руксине, честитке!

+1  Mou Bog fudbala :hail:

Ruxinu zvanicna cestitka na tituli. Zasluzeno.

3 hours ago, John Coltrane said:

Veruj mi.

3 hours ago, John Coltrane said:

Ja sam ga i triplirao, ali dok Bai ne dobije dostojnog partnera oni mogu primiti i od moje ekipe koja pika jednom nedeljno :D

on je znao :Hail:

bez zezanja, ovo stvarno nisam očekivao ni u ludilu... moglo je da bude, u najgorem slučaju tvrdo nekih 60ak minuta i onda da ih slomite i date 2-3 komada... 

2 minutes ago, Прслин said:

Руксине, честитке!

Hvala brate prsline!

A ko da je juče bilo kad je pep izgubio meč za titulu... :fantom:

edit - hvala i radniku, zaslužili smo pep i ja sve ovo :sleep:

Edited by Ruxin

Sa Murinjom ili bez njega, bez krštenih bekova i krštenog napadača koji učestvuju u napadu nema ni golova, efikasnosti. Jebeš ovo više.

Ruksine čestitke.

• Author

Čestitke Ruxinu na tituli, bilo je napeto do zadnje minute na Old Traffordu.

Čestitke Smorenku na današnjoj pobjedi, apsolutno zasluženoj, i osiguravanju komfornog spasa u ligi pod komandom najboljeg menadžera.

Čestitke Burnleyu na budućem osvajanju 6.mjesta i slanju Arsenala na hlađenje od Evrope.

Čestitke Mourinhu na uspješnom trolovanju Pepa koji je koliko prekjuče rekao da City još može izgubiti titulu i tako još jednom pokazao da Pep ne zna ništa.

Jedan od onih dana

Čestitke šampionima

LOL Murinjo :lolol:

Nisam znao za tu Pepovu izjavu :laugh:

Sad ce novinari odmah Kloppa i Pocha da li mogu do drugog mesta da pale. Opet je ubacio kosku Bog f. Utd drugi, Liv. treci, Tott cetvrti, ja tako prognoyiram.

Kakva dva lica iste ekipe u samo nedelju dana?! Jebena navala bez ideje, ostavio bi ih za kaznu jedno 50krugova, ali ne da trce nego da hodaju po onoj kisurini. I gde je granica do koje ides i vidis da ne uspevas nista da postignes centarsutevima? Verovatno bi oni jos 2 dana pokusavali sa nabacivkom. Uzas, uzas...

Guest
This topic is now closed to further replies.