copkillah Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Svaka čast sekti i Murinju, ovo stvarno nisam očekivao.
porucnik vasic Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Ја бих њега збиљ волео да видим са тимом који нема неограничене ресурсе. Sent from my iPhone using Tapatalk
John Coltrane Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 A evo sekuritatea Etihada nastavlja sabanisanje pa "brani" igrace UTD od svojih navijaca.
Прслин Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 6 minutes ago, los borrachos said: "They wanted the clowns, they wanted the clowns!" Eво, баш Смолинг каже да их је на полувремену питао да ли хоће да буду кловнови који статирају у прослави титуле.
James Marshall Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 :ruxinmodeon: Ovo Gvardiola sebi poklonio Murinja kao konkurenciju još koju godinu, šta je jedan poraz za godine mira
Pokojni Ruxin Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Što pogba viče numero uno, numero uno...sad gledam opet tabelu čisto da proverim, reko možda sam se ja zajebao. Jok brate, piše i dalje numero due
Jeremija Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Da se popije viski, pa da se natenane iskopaju zlobni komentari sa početka meča...
Gylfi Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Kvalitetna scena kad preloženi Pogba na kraju zove saigrače da urade Kloppa i WBA ispod gostujuće tribine, a ovi ga iskulirali.
ArleKino Posted April 7, 2018 Author Posted April 7, 2018 (edited) VAR nipošto ne uvoditi, a engleskog Cuencu deportovati na Jamajku. Normalan napadač bi dao hat-trick za poluvrijeme. Atkinsonu, kao i uvijek, želim da krepa. Nije ni čudo da dragi Allah stvori Cakira Pravednog da poravnava račune. Pogba je izgleda shvatio Pepov mind-game kao poziv na audiciju za prelazak u City. Mislim da je položio. Edited April 7, 2018 by ArleKino
James Marshall Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Auh brate, ti mu ga baš pretjeruješ sa željama za sudije, ok, mi se ovdje sprdamo ali ti malo malo pa sudijama želiš smrt i kakve boleštine, opusti se, fudbal bi trebalo da je zabava, ionako su to sve preplaćeni glupani
MancMellow Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 39 minutes ago, copkillah said: Hvala sekto! I tako, moraće city ipak da sačeka neku drugu utakmicu da se približi Sunderlandu na jednu osvojenu titulu. Ah, well... Nisam se logovao na poluvremenu samo da ne bih čitao izlive malodušnosti
Weenie Pooh Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Šta kažeš Ruxi, jel' valja Rasim za špica? Hoće li u utorak da počne na toj poziciji, ili će ga ipak potisnuti mladi i talentovani Aguero?
copkillah Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Auh brate, ti mu ga baš pretjeruješ sa željama za sudije, ok, mi se ovdje sprdamo ali ti malo malo pa sudijama želiš smrt i kakve boleštine, opusti se, fudbal bi trebalo da je zabava, ionako su to sve preplaćeni glupaniArle je, zapravo, blag.
James Marshall Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Ne znam, malo mi je neukusno sve to. Mislim, za želje igračima za povredu se banuje, a kao sudijama je do jaja željeti smrt. Mislim i ja svašta o Čakiru pa nije baš da bih ga na giljotinu, malo se gubi granica pristojnog kad udari navijačka krv u glavu. Ako je tako na ovom forumu, što se onda čudimo napisima po raznim rsbovima
Recommended Posts