Jeremija Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Evo nečeg što će mnoge interesovati, koliko je koji klub platio agente u proteklom periodu...
Pokojni Ruxin Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Prvo što sam pomislio kad sam se povratio od šoka posle ovih cifara je - ako je prslin onoliko plako za 50-60m razlike posle leta, šta bi bilo da je pep uložio milijardu više od murinja Što bi tačno bio neki pravi odnos, i to bez da računamo ranijerijevu sezonu. Ladno ste sami sebi izbili pravo da ikad više spominjete pepa i novac, pa ovom cela posebnost nastala na 5x dubljem džepu.
Weenie Pooh Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Top o' the world, ma! Kladim se da većina tih agenata ima bar pied a terre u Southamptonu.
Miljenko Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 Ja ne vidim kako bi West Ham mogao zavrsiti u nizem rangu. Ovi ispod vas su totalna propast, plus ako dobijete Stoke, to je vec gotova stvar.
Прслин Posted April 3, 2018 Posted April 3, 2018 И трећи пост као одговор на једноставну статистику која показује ко је Бог фудбала. Eво шта је на Редиту на насловној, под именом ”30 најгорих секунди у историји било ког спорта”. Једном и они да су у праву.
MocaVukotic Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 jbt, sećam ga se iz milana sa hateleyem, malo pre nego je došao holandski trio, kao i iz mexica i espanje
porucnik vasic Posted April 4, 2018 Posted April 4, 2018 11 minutes ago, MocaVukotic said: jbt, sećam ga se iz milana sa hateleyem, malo pre nego je došao holandski trio, kao i iz mexica i espanje +1
copkillah Posted April 6, 2018 Posted April 6, 2018 (edited) Pep u ulozi Murinja pred derbi Quote Pep Guardiola has said he was offered Manchester United’s Paul Pogba this season by Mino Raiola, with Manchester City’s manager rounding on the agent, who last month branded him “a coward, a dog”. edit: ostatak https://www.theguardian.com/football/2018/apr/06/pep-guardiola-paul-pogba-mino-raiola-offer-manchester-united-city?CMP=share_btn_tw Edited April 6, 2018 by copkillah
MiddleClass Posted April 7, 2018 Posted April 7, 2018 Jaki su mi ovi politicki korektno obojeni smajliji ruku i uva...
Recommended Posts