Прслин Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Мојес узео Лигу УЕФА? Куд то заборавих... Све ми се смутило у глави, потпуно си ме слудео тим чињеницама што их износиш. Ја, јадан, мислио то био Мурињо.
Pokojni Ruxin Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 (edited) Stani, stani, stani - jel ti to hoćeš da kažeš da je 1 liga evrope zapravo najveća scena? Edited March 23, 2018 by Ruxin
Прслин Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 Је л’ ти то хоћеш да кажеш да је боље пролазио у Европи од Муриња?
cvrlle Posted March 23, 2018 Posted March 23, 2018 45 minutes ago, Прслин said: Да је среће, па да Бог фудбала дође у Вест Хем... polako, polako, bice prilike. kojom putanjom mu ide karijera u poslednjih par sezona ni to ne bi bilo preveliko iznenadjenje. tad bi povratio sve stare simpatije i kredite koje je kod mene posedovao
porucnik vasic Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 Руксо, Симон изгледа код Роџерсаре. А Мурињов рант, лудило...
kipo Posted March 24, 2018 Posted March 24, 2018 12 hours ago, Прслин said: Друго - Пок му је ближи јер је Пок његов наследник. 8 hours ago, Ruxin said: Aha Ona tekma protiv Bajerna je mogla biti prelomna da Moyes napravi posao, kad je Evra zakucao evrogol. Stvar usrao Runi koji je toliko nespreman igrao da su mu pokušaji šuta bili blago komični, a bilo je još 5-6 super izglednih situacija. Bajern rutinski preokrenuo sa prejeftinim golovima. Pepu kao zasluge neke
ArleKino Posted March 25, 2018 Author Posted March 25, 2018 57 minutes ago, Strahan said: bild javlja da je tuchel odbio bayern ...jer dolazi u Arsenal.
Прслин Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Шта каже Мислинтат на то, Арле? Мислим да је Челзи реалнија опција.
Strahan Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 2 hours ago, ArleKino said: ...jer dolazi u Arsenal. ili psg ?
porucnik vasic Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Само за Рукса и Винија. Тренерски генија за вожњу отворио душу.
Pokojni Ruxin Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 Objasnio! Čak je zapušio usta i lako je njemu, on je imao salaha smaračima, iako je otprilike i fanovima murinja jasno kakvo je to 1 elementarno nepoznavanje fudbala.
MiddleClass Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 "Gvardiola je 'nula' od čoveka" Poznati fudbalski menadžer Mino Rajola smatra da je menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola "odličan trener, ali nula od čoveka". Objasnio!
Weenie Pooh Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 27 minutes ago, Ruxin said: Objasnio! Čak je zapušio usta i lako je njemu, on je imao salaha smaračima, iako je otprilike i fanovima murinja jasno kakvo je to 1 elementarno nepoznavanje fudbala. Gde je imao Salaha, u podmlatku Čelsija? Meni je bolje kako je zapušio usta svima nama koji su se sprdali sa idejom da čovek u dnevnoj sobi drži svoj autoportret. "Kad vodiš veliki klub, moraš da budeš srećan, da budeš optimističan, samouveren, evo ja treniram od dvadesete a nikad nisam igrao fudbal, kako bi me drugačije fudbaleri poštovali?" Realno, kako da ga poštuju ako ne okači svoju sliku svoju na jebeni zid.
Weenie Pooh Posted March 25, 2018 Posted March 25, 2018 (edited) Crnjak mu je ovo gde opravdava svoj midlife crisis, kaže "Ćale mi umro od raka pa sam rekao sebi ti nećeš tako, ima da se središ, da smršaš, da ugradiš nove zube i počneš svaki dan da ideš u solarijum" Edited March 25, 2018 by Weenie Pooh
Recommended Posts