Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
34 minutes ago, Ruxin said:

I kad ti je ceo tim nesrećan. :sad:

Nego prsline kako to da je najveći na tabeli bliži pochu nego pepu, ako je već sve to prosta računica sprem ulaganja? :fantom:

Прво - није он ближи Поку, него је Пок ближи њему.

Друго - Пок му је ближи јер је Пок његов наследник. :fantom: 

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted (edited)

lol, spursi su daleko ozbiljniji klub od post-fergi junajteda, baš mu budući liverpul treba u životu.

Ali generalno podržavam to potenciranje para od strane murinjovaca. Em nas čeka uzbudljiv™ prelazni na leto, em otvara opcije za svašta nešto ako kad murinjo ode ispod liverpula i spursa. :fantom:

Edited by Ruxin
Posted

Руксо, даш неког бека, жив ми ти. 

giphy.gif  

Posted

Ja mislim da ga je jednostavno sreca napustila kod dovodjenja igraca. Kao poker aparat, neko je pre njega pritisnuo jednom i otvorila su se 3 ili 4 keca, tog strefi srcka i murinjo seda u tom trenutku i ima samo da pritisne dugmic drugi put da zameni onu 1 ili 2 karte. Par prvih puta uletala su po 2 asa i imao je 5 istih, ali evo 5-6 puta nista, sve neki raspar ... na granici je da polupa aparat i sa setom prica kako je to nekad bilo .... naravno na aparatu max ulog podesen.

a ovom logikom klop bi mogao biti neki jado koji ima 2 para, ali duplanjem veca-manja pokusava pa dodje do maximuma ... i uvek padne na nekoj petoj-osmoj-desetoj karti, ali ne odustaje cvrsto veruje :D

Posted (edited)

Prsline jel bi pre zinchenka ili delfa od naših bekova™? :sad:

Ma kakva crna sreća, junajted je mrtav klub, groblje igrača. Odavno ja pričam da bi mogli i mesironalda da dovedu, imalo bi podjednak efekat. Zato se ne uzbuđujem kad murinjo troši pare, zapravo samo čini fejlovanje smešnijim. Prićamo o klub koji je ukrao talenat ADM-u, zlatanu, pogbi, alexisu....uskoro će se odlazak u junajted računati kao nova kina. :sleep:

Edited by Ruxin
Posted

Е, јебига, Руксо... Имао си зицер. Уместо да спомињеш Делфа и Зинченка а правиш се блесав за Вокера, Данила и Мендија, могао си само ово да поставиш:

tenor.gif?itemid=9565331 

Квари те Пепељара, губиш свој дух и врцавост под утицајем арапских пара. Велика штета. :sad: 

Али, знам ја да је то привремено. Чим баскијски или корзикански или из које шпанске покрајине већ беше патуљак одјебе из Ситија, ето тебе опет у правом светлу. :1311_thumbsup_tone2:

Posted

Što bih spominjao 2 igrača koja imaju uticaj na sezonu manji čak i od 600k nedeljno? A vokera ne dam pošto je car, a i murinjo svakako reče da mu je valensija najbolji desni lige. 

Btw to komuciranje gifovima je za vas omladince, ja sam ozbiljan fudbalski analitičar. :fantom:

Posted

Pročitao sam na onoj tribini da Španski klubovi vode sa 9:1 protiv Engleza u nokaut fazi LŠ u poslednjih 5 godina. Jedinu pobedu odneo je Lester prošle godine. Tako da nemojte molim vas o jadnoj Sevilji :fantom:

Posted (edited)

A zamisli tek montelu sa murinjovim budžetom :happy:

Edited by Ruxin
Posted

Или Муриња са Гладиолиним буџетом. :fantom:

Posted

prsline skini cekice, meti djav'la

Sent from my E5603 using Tapatalk

Posted

Radnik sa pricom o poker aparatu je zatvorio topic.

Sent from my SM-T365 using Tapatalk

Posted
59 minutes ago, cvrlle said:

prsline skini cekice, meti djav'la

Sent from my E5603 using Tapatalk

Пу-пу, Бог са тобом незнани делијо... Какви те ђав’ли спопали, не спопали те!

Да је среће, па да Бог фудбала дође у Вест Хем... Чемпионшип једино још није освојио. :isuse:

Posted

Kakav si čovek, a ovaj tvoj sadašnji bio dokazano učinkovitiji na najvećoj sceni sa istim tim dođavolima :sad:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...