Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

dali ste im nula golova 31.12.2017 godine, mislim kad već drkaš ljude ovde mesecima i godinama imaj muda jednom jebo ga leb

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
8 minutes ago, copkillah said:

nemoj sve da popiješ, trebaće ti za utehu u subotu :D

smile2.gif

Ma jok, imam dosta nezgodnu narav, tako da nikad ne pijem kad nisam raspoložen. A kad izgubimo, uglavnom legnem ranije da spavam, valjda od muke...  :fantom:

Posted
5 minutes ago, John Coltrane said:

Licite na one matore komsije kojima smeta otpanjena muzika do daske...Postavlja se pitanje da li je preokret protiv CP dovoljan za opstu euforiju sektasa?! Ne moze covek ni da uziva na miru od sitnih dusa :dry:Udri Jeremija po viskozi, ziveli.

Meni je tajming mnogo bitan, em ide tekma sa rivalom za drugo mesto, em ide revans LS, em je savladan mrski Chelski (takodje posle preokreta) sa sve klovnom perikom na klupi. Kolko god ovo bilo jadno i bedno odlika velikih timova i jeste da pobedjuju i kad igraju lose, tj. ne igraju nista.

Živeli, nazdravlje i tebi!  st-patricks-day-smiley-emoticon.gif

Posted (edited)

@renne

Da, a 5 komada 23.09.2017. godine. Znači ukupno 5.

Zašto me napadaš kacam vrlo precizan u odgovoru na tvoje pitanje? :sad:

Ako hoćeš da potvrdim da je murinjo dodao u kolekciju i više bodova protiv palasa trofej tako reci, meni stvarno nije frka.

Edited by Ruxin
Posted

haha kako su salty navijaci liverpoola i ruxin

Posted

To su sve moja po braća po pravom fudbalu, čemu te distinkcije.

Ja ne razdvajam murinja, kontea i pjulisa :dry:

Posted

E jesi Crnogorac. Udri na jutjub, imas ih jos 5-6 (dok ne skinu)

Posted

Skinuli sve. Probao par komada i smorio se.

Nema na goalsareni gledao sam. Ili ne radi sa moba. :fantom:

Posted

E jbg, meni radi. Onda kucaj tamo r soccer pa probaj na redditu, ali ne znam dal imaju negde ljucki hajlajci ili samo golovi pojedinačno.

Posted

Radi i meni. Palace presmešan sa pokušajima ofsajd zamke kod prvog i drugog gola specijalaca. Treći je za :Hail: 

DDG izvadio već viđen gol Bentekeu, ali opet ga prima na bližu stativu.

Ko obično igra po desnoj strani za sektu, Alexis? Da znam ko će da zlostavlja mučenog Robertsona za vikend :sad:  

Posted

Жао ми Паласа и Луке, али Матић :ziga::ziga::ziga:

Иначе, са Смолингом и Линделофом назад, Секта да моли бобове против озбиљних противника.

Posted
1 hour ago, Ruxin said:

E jbg, meni radi. Onda kucaj tamo r soccer pa probaj na redditu, ali ne znam dal imaju negde ljucki hajlajci ili samo golovi pojedinačno.

https://www.reddit.com/r/footballhighlights/

evo vam highlightsi. ne gledam ali sam ostavio u bookmarku. valjda ima sve sto vas zanima od fudbala.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...