Jump to content

Premier League 2017-18

Featured Replies

17 minutes ago, MiddleClass said:

"U ovaktim situacijama moraš da prihvatiš svaku kritiku, ali nisam glup da igram otvoreno protiv Sitija i izgubim 3:0 ili 4:0. AKo se dobro sećam, Arsenal je igrao dva puta protiv njih pre nekoliko dana i tada su kritikovali Arsena Vengera što je primio tri gola za samo 30 minuta. Mislim da morate koristiti glavu kada govorite o taktici jer morate imati znanje o taktici, a ne samo da pričate gluposti",odgovorio je oštro Konte

Pokojni Konte - bolji kukavicki izgubiti 1-0, no casno popiti 3 komada. :fantom:

To je naucio napamet od pokojnog Murinja :tongue:

Kad je derbi na Etihadu? Pep ce biti na koljenima... mmw

+1

Biće herojskih 0-0, a ne kao ovaj Conte da se ponižava i gubi 1-0.

Jel reko neko Konteu da je, ono, tipa, nula poena = nula poena.

5 minutes ago, Meazza said:

Jel reko neko Konteu da je, ono, tipa, nula poena = nula poena.

pa ono jeste ali...

ako se pravi krug sa arsenalom i barnlijem treba se imati najbolja gol razlika za to 5. pesto.  nije pajac lud:huh:

Jbt ne pamtim kad sam pročitao goru izjavu, ovo je za otkaz :lolol:

Nadajmo se da je to samo Konteov bed inglish inace je ovo izjava u rangu samoubistva.

Jok,Konte ionako zna da odlazi na kraju sezone,pa malo sprdnje sa upravom koju obozava

Opa marsijal ni na klupi.

Kako mu generalno sviđa grad, bi li ostajao u mančesteru da je do njega? Pitam za druga koji juri jednog baš takvog :fantom:

Marsijal je povrijeđen. Šo na klupi :fantom:

Izvrnuo zglob dok je bežao da ne potpiše novi ugovor? :happy:

Lepo gađa scenarista

Vrlo hrabar ulazak u šut

Edited by Ruxin

Kako igra Junajted¿

Ja pravo da ti kažem teško razlikujem ko je ko na terenu, obe ekipe imaju belgijskog heskija u napadu 

Edited by Ruxin

Guest
This topic is now closed to further replies.