Pokojni Ruxin Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Kukate ka sinje kukavice svaku utakmicu, a klopara rutinira li rutinara...mislim rutinira otkad je postalo jasno da svakako ne može do trofeja ove sezone
Weenie Pooh Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Rutinira Njuku i Porto. Kad bude tako i Specijalni Autobus u sledećem kolu, imaće moju podršku.
Pokojni Ruxin Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Čovek je dobio 1 pepa skroz zasluženo, zar je taj deo sporan kod njega? Da nije teška luzerčina po prirodi realno bi bio paklen trener.
Weenie Pooh Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Baba, točkovi, tramvaj. Ali ja jesam prijatno iznenađen kako ovo izgleda poslednjih mesec dana, mislio sam da će porazi od WBA i Swansea da sjebu koncepciju na duže staze, kad ono međutim.Ipak, Old Trafford je make or break utakmica za ovu sezonu. Ako ih Mourinho opet odradi, džabe sve.
Aleksandar88 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Čemu davanje smorinju na važnosti? Bili drugi ili cetvrti svejedno mi je skroz. Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Važno je za moral - ako te bus dva puta u sezoni zaustavi, džabe ti Salah i njegovih 300 golova.Meni BTW uopšte ne bi bilo svejedno da završe drugi iza ovogodišnjeg Sitija.
radisa Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 3 minutes ago, Weenie Pooh said: Meni BTW uopšte ne bi bilo svejedno da završe drugi iza ovogodišnjeg Sitija. +1
Aleksandar88 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Meni nekako nebitno, a i bus driver je pročitani klovn. Sprcao je stotine miliona da bi igrao kao Djukicev Partizan. Ne verujem da će posle utda prevariti neki veliki klub da ga udomi. Ili neki Talijani ili pariska izmišljotina. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 (edited) Murinjo apsolutno neće voditi baš veliki klub posle junajteda, što samo znači da toliko bila veća tuga da segsi klopara sa sve salahom i fantastičnom čettrojkom završi ispod one skrnavosti. Edited March 3, 2018 by Ruxin
radisa Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Sudije idioti... Ovo je čist crveni i ruka i noga...
Aleksandar88 Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Sudijska četvorka daboga se kurcem zagrcnuli smradovi. Gde je crveni za istog lika koji je napravio nesvirani penal? Sreća da nije bila tesna utakmica. Izbila bi nam bodove bagra. Sent from my iPhone using Tapatalk
Weenie Pooh Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 12 minutes ago, kipo said: Klopara ko u finalu CL, pri 0:0 Još posle jedan po jedan igrač prilazi sudiji da mu objasni da je zajebao... kulturno, englesko, solo okruživanje™.
porucnik vasic Posted March 3, 2018 Posted March 3, 2018 Baba, točkovi, tramvaj. Ali ja jesam prijatno iznenađen kako ovo izgleda poslednjih mesec dana, mislio sam da će porazi od WBA i Swansea da sjebu koncepciju na duže staze, kad ono međutim.Ipak, Old Trafford je make or break utakmica za ovu sezonu. Ako ih Mourinho opet odradi, džabe sve. Кад га је то Морињо одрадио? Питам за друга. [emoji6]Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts