Pokojni Ruxin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Just now, Jean-Luc Picard said: Igrač je imao nameru i nespretno je zakačio. Isto ko Lovro onomad. Jedina razlika što je ovo bilo glavom a ono nogom. Znači identična situacija kao druga sa ovog klipa? Ako je tako to je greška sudije. Radiša slabo pratim tekmu, a i ne bih da doveka mikroanalizaram sranja kad se i onako ne potrudite ni malo da shvatite šta pišem.
Weenie Pooh Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Atkinson Realno nema veze, Wijnaldum bi prebacio tribinu.
Malvo Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 9 minutes ago, Weenie Pooh said: 19 minutes ago, Malvo said: Apsolutno sam ozbiljan. Vrlo cesto daje svoje ocene desavanja na terenu, poput toga da li je neko napravio dobar potez ili imao dobru ideju, i neretko su takve ocene nelogicne ili otvoreno pogresne. Obrati paznju na takve komentare kad sledeci put budes gledao utakmicu koju prenosi. Koliko sitničarenja, a pritom se njegove kolege uzaludno bore sa instrumentalom / possessive kejsom. Na primer, danas je muceni Haton napravio slalom kroz odbranu Birmingema i levom nogom, pod pritiskom stopera, ubacio loptu po zemlji negde na desetak metara, gde je valjda Hogan bio dva koraka kratak za cistu gol sansu. Imajuci u vidu sve okolnosti, bolje nije mogao da odradi. Loncarevic je to okarakterisao kao los potez. Valjda je ocekivao da ovaj zalomi i stopera, zasece u sredinu i posalje loptu u dalji ugao. I ima dosta takvih situacija tokom meca. Ali makar prati fudbal i fudbalski je komentator, to mu priznajem. I dalje bih ga uvek slusao pre nego Viskovica.
cvrlle Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Sve zavisi od sudijine procene da li je igrač odigrao loptom sa namerom (dakle NE da li je igrač imao nameru da odigra loptom, to je različita stvar)evo ja se trudim ali ne ide mi Sent from my E5603 using Tapatalk
189- Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 koliko je samo mane gori igrac nego iz prosle sezone
radisa Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 1 minute ago, 189- said: koliko je samo mane gori igrac nego iz prosle sezone Ma i u odnosu na prvih par utakmica ove... Posle utakmice sa ManC i onog crvenog, nije ni senka onog pre toga... Totalno pao...
Pokojni Ruxin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) 6 minutes ago, cvrlle said: evo ja se trudim ali ne ide mi Sent from my E5603 using Tapatalk Kad odbrambeni igrač već odigra loptom, pa potom ta lopta dođe do napadača sudija treba da odgovori na pitanje - da li je odbrameni igrao sa namerom ili nije? Ako jeste igrao sa namerom (pa sve i da je odigrao užasno) onda nema ofsajda. Ako nije igrao sa namerom (tj. refleksno, zakačila ga lopta...) onda jeste ofsajd. Ako odbrameni igrač pokaže nameru da igra loptom, ali ne odigra loptom (lupam, promaši uklizavanje za pola metra, to i je i dalje pokazana namera zar ne?) naravno da je to onda ofsajd pošto odbrameni nije ni odigrao loptom - pa samim tim nije ni mogao da dobaci loptu napadaču, ni namerno, ni slučajno, ni bilo kako. Nadam se da mi je ovaj put pošlo za rukom da budem jasan. Edited February 11, 2018 by Ruxin
cvrlle Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Kad odbrambeni igrač već odigra loptom, pa potom ta lopta dođe do napadača sudija treba da odgovori na pitanje - da li je odbrameni igrao sa namerom ili nije? Ako jeste igrao sa namerom (pa sve i da je odigrao užasno) onda nema ofsajda. Ako nije igrao sa namerom (tj. refleksno, zakačila ga lopta...) onda jeste ofsajd. Ako odbrameni igrač pokaže nameru da igra loptom, ali ne odigra loptom (lupam, promaši uklizavanje za pola metra, to i je i dalje pokazana namera zar ne?) naravno da je to onda ofsajd pošto odbrameni nije ni odigrao loptom - pa samim tim nije ni mogao da dobaci loptu napadaču, ni namerno, ni slučajno, ni bilo kako. Nadam se da mi je ovaj put pošlo za rukom da budem jasan.pa za toliko si bio dobar. to smo shvatili. ne znam kako si mogao da pomislis da smo tu zardjali?niko nije govorio o bezkontaktnoj nameri. o tome valjda nema diskusije Sent from my E5603 using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) Čini mi se da sam više puta danas pročitao imao nameru da igra loptom, a pošto je pravilna konstrukcija u ovom slučaju odigrao loptom sa namerom stvarno nisam bio siguran da smo se skapirali. Mislim eno radiša i dalje neće da prizna da kejn nije uticao na lovrena (khm, khm - po novim pravilima!!), tako da ništa više ne isključujem Edited February 11, 2018 by Ruxin
dragance Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Dajte taj snimak da vidim, jebo vas! Da znam o čemu se radi, pa da i ja prozborim koju.
Pokojni Ruxin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) Lovren od prošle nedelje? Evo imaš ovde i snimak i objašnjenje šta se desilo ispod u opisu Edited February 11, 2018 by Ruxin
Meazza Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 6 minutes ago, Ruxin said: Lovren od prošle nedelje? Evo imaš ovde i snimak i objašnjenje šta se desilo ispod u opisu Posle svega mogu da kazem samo jedno: ako ovo zaista nije ofsajd po novim pravilima, onda je to tezak ali tezak debilizam koji nije nimalo u duhu fudbalske igre.
dragance Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) Da ne dodajem ulje na vatru, ali sad sam pogledao ovaj snimak nakon tvog i ovo je meni čist ofsajd. Izgleda kao da je lopta preskocila Lovrenovu nogu. Mislim, sudijsko uverenje i to, ali ja bih ovo svirao. Srećom pa je taj penal odbranjen inače bi bilo gadjanja govnima i van PPP. Edited February 11, 2018 by dragance
Pokojni Ruxin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) Pazi meazza, oba pravila stvarno imaju smisla za sebe ako mene pitaš: 1) ok je da kažemo da kejn nije uticao na lovrena u ovoj situaciji, 2) očigledno je da kažemo da ako protivnički igrač namerno dobaci loptu protivniku koji u ofsajdu to nije ofsajd. Ali kad se desi ovakva situacija mogu da razumem zašto takav splet okolnosti deluje čudno. I jbg uvek se ostavlja prostor za natezanje šta je namerno igranje loptom, s tim što je meni ovo lovrenovo prilično očigledno namerno Draganče vidi se da je lopta promenila kretanje posle intervencije lovrena.. Edited February 11, 2018 by Ruxin
radisa Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Da ne dodajem ulje na vatru, ali sad sam pogledao ovaj snimak nakon tvog i ovo je meni čist ofsajd. Izgleda kao da je lopta preskocila Lovrenovu nogu. Mislim, sudijsko uverenje i to, ali ja bih ovo svirao. Srećom pa je taj penal odbranjen inače bi bilo gadjanja govnima i van PPP. Ovo je samo deo priče sa te utakmice... Posle ovoga je pomoćni svirao još jedan penal, posle ofsajda...Inače, imaš pree 10-ak strana tumačenje Garcie Arande, koji je na svom blogu opisuje gotovo istu situaciju kao primer čistog ofsajda...No, šta Garcia Aranda zna...
Recommended Posts