Weenie Pooh Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Ko je spominjao ikad nameru vi užasni nemači pojma? PGMOL
Pokojni Ruxin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) Nešto ste vi to loše protumačili, naravno da pokazana namera nije dovoljna ako čovek stvarno ne odigra loptom, tako da sam prilično siguran da pgmol to nije rekao. Pošto pgmol i ja znamo pravila. Edited February 11, 2018 by Ruxin
radisa Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Kod prvog gola je igrač i zakačio loptu, stvarno mi nije jasno, zašto je režija tu zaustavila da pokaže da Salah nije bio u ofsajdu, kad je jasno da igrač namerno igra i ne zahvata loptu kako treba... Čemu to kočenje slike?
cvrlle Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 i vvd je zakacio loptu... i to ne bas spretnije od lovrena onomad
Pokojni Ruxin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Ja ću da otpišem da me zajebavate, pošto sam se usro objašnjavajući a vi ama baš ništa niste skapirali
Malvo Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 2 hours ago, copkillah said: Jesi ozbiljan? Ako neko razume fudbal, to je Lončarević Apsolutno sam ozbiljan. Vrlo cesto daje svoje ocene desavanja na terenu, poput toga da li je neko napravio dobar potez ili imao dobru ideju, i neretko su takve ocene nelogicne ili otvoreno pogresne. Obrati paznju na takve komentare kad sledeci put budes gledao utakmicu koju prenosi.
Прслин Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Је л’ извео Клоп Салаха да га одмори пред Лигу шампиона?
Pokojni Ruxin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 10 minutes ago, radisa said: Kod prvog gola je igrač i zakačio loptu, stvarno mi nije jasno, zašto je režija tu zaustavila da pokaže da Salah nije bio u ofsajdu, kad je jasno da igrač namerno igra i ne zahvata loptu kako treba... Čemu to kočenje slike? Nisam video prvi gol, nisam siguran ni da te kapiram, ali jel vam ova slika iz zvanične dokumentacije uefe pomaže da skapirate makar nešto od sve ove priče? Makar onaj deo da kejn nije uticao na lovrena?
Weenie Pooh Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Apsolutno sam ozbiljan. Vrlo cesto daje svoje ocene desavanja na terenu, poput toga da li je neko napravio dobar potez ili imao dobru ideju, i neretko su takve ocene nelogicne ili otvoreno pogresne. Obrati paznju na takve komentare kad sledeci put budes gledao utakmicu koju prenosi.Koliko sitničarenja, a pritom se njegove kolege uzaludno bore sa instrumentalom / possessive kejsom.
Jean-Luc Picard Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Rukso...identično to bilo danas u Španiji. Sudac sviro ofsajd protiv Sevilje. Niko se nije bunio. Publika se nije bunila. Igrači se nisu bunili. Kao da je sviranje ofsajda najnormalnija stvar na svetu. Jel kontaš da bi se neko od silnih Španaca i Latinoamerikanaca koji se bune i za najobičniji aut pobunio bar malo da misle da je sudac trebao da pusti.
radisa Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Ovo slika pokazuje kada satičnu situaciju i ne objašnjava puno toga, ne govori nem da li imkakvu je kontrolu imao igrač odbrane nad loptom... Objasni zašto je sad sviran ofsajd, kod centaršuta, iako nijedan igrač Sothamptona nije odigrao loptom, ali je lopta išla ka njemu? Po tebi, nema ofsajda, ako igrač ne igra, a ovakve situacije kod C-šuteva gledamo stalno...
Pokojni Ruxin Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 (edited) 2 minutes ago, Jean-Luc Picard said: Rukso...identično to bilo danas u Španiji. Sudac sviro ofsajd protiv Sevilje. Niko se nije bunio. Publika se nije bunila. Igrači se nisu bunili. Kao da je sviranje ofsajda najnormalnija stvar na svetu. Jel kontaš da bi se neko od silnih Španaca i Latinoamerikanaca koji se bune i za najobičniji aut pobunio bar malo da misle da je sudac trebao da pusti. Nisam video, ne mogu da pričam. Sve zavisi od sudijine procene da li je igrač odigrao loptom sa namerom (dakle NE da li je igrač imao nameru da odigra loptom, to je različita stvar) ili slučajno. Edited February 11, 2018 by Ruxin
renne Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Rukso...identično to bilo danas u Španiji. Sudac sviro ofsajd protiv Sevilje. Niko se nije bunio. Publika se nije bunila. Igrači se nisu bunili. Kao da je sviranje ofsajda najnormalnija stvar na svetu. Jel kontaš da bi se neko od silnih Španaca i Latinoamerikanaca koji se bune i za najobičniji aut pobunio bar malo da misle da je sudac trebao da pusti.To je Španija, tamo pravilo iz 2014. ne važi
radisa Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 3 minutes ago, renne said: To je Španija, tamo pravilo iz 2014. ne važi To pravilo™ važi samo na utakmici Liverpool - Totenhem, u poslednjih 10minuta utakmice... Tada i bilokakvo pravilo ofsajda prestaje da važi, a svaki kontakt u šesnajstercu Liverpoola je penal...
Jean-Luc Picard Posted February 11, 2018 Posted February 11, 2018 Igrač je imao nameru i nespretno je zakačio. Isto ko Lovro onomad. Jedina razlika što je ovo bilo glavom a ono nogom.
Recommended Posts