radisa Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Just now, renne said: Ko je sinoć gledao pljačku na futsalu, ovo u EPL je sve mala maca Ja sm samo video u prvoj tekmi, jel' bilo posle u drugoj nešto?
radisa Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Mene čudi da u futsalu nema čelendž, to bi tamo baš imalo smisla, jer se sat zaustavlja, i nije problem...Treći gol portugsla je jedna od većih krađa u svetu sporta, poslednjih godina...
Jean-Luc Picard Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 6 hours ago, renne said: Pa i svilar pre kojih mesec dana Ajoooj...ja premotao na matorog Svilara i pokojnog Borotu, smetnuo s uma klinca i gaf protiv MUTD. Mea Culpa.
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 (edited) 4 hours ago, cvrlle said: nemojte vise da prosipate te kengurske fore ovde. ima dosta ovih sofisticiranih, istancanog ukusa kao sto su uini i ruxi. ispovracace se ljudi treba ruxi sad da nam pauzira ppp zbog glupog kengura. jedva je ostao posle onog neiscrpnog prepucavanja oko zaledja... Aaa ne, ne, moj problem sa rašovim filmovima je što nisam ni približno dovoljno sofisticiran. Munje i kenguri bi lagano mogli da se zovu praaaavi beograd 1 i praaaavi beograd 2, a meni se brzo prikenja od svog tog urbanluka i gracke priče. Edited February 9, 2018 by Ruxin
MiddleClass Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Sve, sve ali da Murinjo izgubi od Rafe...
copkillah Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Just now, MiddleClass said: Sve, sve ali da Murinjo izgubi od Rafe... Nije do Rafe već do Murinjove nemoći na St Džejmses Parku.
porucnik vasic Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 6 minutes ago, Прслин said: Најјаче да je НБГ Београд. +1
John Coltrane Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Oce li to novo kolo? Vise ne znam na kom sam topicu.
ArleKino Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 Sutra rutinskih 4:1 za Tottenham, dva gola Kanea iz dva penala, Alli i Son, za nas Auba. Koscielny ili Mustafi crveni.
ArleKino Posted February 9, 2018 Author Posted February 9, 2018 1 minute ago, MiddleClass said: Nije bio crveni za Mustafija. Daj ne zajebavaj, pa vidio si onaj video iz holandske lige. Karton k'o kuća.
cvrlle Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 2 minutes ago, MiddleClass said: Nije bio crveni za Mustafija. to ti je middle brate po novim pravilima... stig'o dopis, sad se sve tako sudi! dje ti zivis???
Recommended Posts