Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted
  On 8. 2. 2018. at 10:37, Weenie Pooh said:

WTF? :unsure: 

Expand  

Ne, nisu bili naši™ već:

Posted

To onaj Kengur film? Ostalo mi kao jedna od većih nerešenih misterija u životu kako je to dostiglo nekakav kultni status ovde. Ja se od svega sećam samo kako večiti dečak Sergej Trifunović jedno dva i po sata šeta neku manekenku i pokušava da od nje sakrije da nema para nigde da je izvede. I sve kao neki njihovi unutrašnji monolozi, gospode bože šta sam ja gledao :isuse: A Đuričko je neki golman koji ušeta sa loptom u svoj gol, Svilar-style?

Posted

+1000 brate vini, plašio sam da je taj raša andrić suviše urban samo za mene pa nisam hteo prvi :sleep:

Posted
  On 9. 2. 2018. at 0:18, Weenie Pooh said:

To onaj Kengur film? Ostalo mi kao jedna od većih nerešenih misterija u životu kako je to dostiglo nekakav kultni status ovde.

Expand  

Kladionica jbt. Glavna, a nikad obradjivana tema u nas. Cus nerjesena misterija...

Posted

@ Vini    Valjda nije Svilar nego Borota :D,   Ali slažem se sa napisanim u potpunosti :D

Posted

Mnogo serete za Kengura snobovi.

Sent from my Le X620 using Tapatalk

Posted

Deo u kladži je dovoljno dobar da se za film kaže da je do jaja

Posted (edited)

Crni 65 kabrio, ja mu lično dovez'o iz Kragujevca.

Edited by Moća
Posted

nemojte vise da prosipate te kengurske fore ovde. ima dosta ovih sofisticiranih, istancanog ukusa kao sto su uini i ruxi. ispovracace se ljudi:puke:

treba ruxi sad da nam pauzira ppp zbog glupog kengura. jedva je ostao posle onog neiscrpnog prepucavanja oko zaledja...:fantom:

Posted

Novi vikend, nove sudijske greške, novi Flopovi™, nove Specijalnosti... Oko čega ćemo se raspravljati sledeće nedelje?

1. Sudija besramno pokrao Arsena, priznao gol iz ofsajda i sviran nepostojeći penal nad Kane-om u 94. minuti

2. Sudija oštetio mali ManCity, nije svirao očigledan penall, sa druge strane Vardy dobio dva penala, oba sumnjiva. Igrači Letsera biju kao da su u MMA, a ne u fudbalu

3. Specijalni izgubio od Rafe, nikad od njega trener, komplesi su duboku ukorenjeni

4. Klopara opet usrao protiv filijale... VVD zabio fantastičan autogol posle kornera, a sudija opet oštetio Liverpool, ovog puta sa druge strane, za 2 penala

Birajte liniju rasprave :D

E da, javiće se čekićari da onako usput opljunu po upravi i igri tima... :)

Posted

Ko je sinoć gledao pljačku na futsalu, ovo u EPL je sve mala maca

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...