Weenie Pooh Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 On 8. 2. 2018. at 8:23, copkillah said: Expand WTF?
copkillah Posted February 8, 2018 Posted February 8, 2018 On 8. 2. 2018. at 10:37, Weenie Pooh said: WTF? Expand Ne, nisu bili naši™ već:
Weenie Pooh Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 To onaj Kengur film? Ostalo mi kao jedna od većih nerešenih misterija u životu kako je to dostiglo nekakav kultni status ovde. Ja se od svega sećam samo kako večiti dečak Sergej Trifunović jedno dva i po sata šeta neku manekenku i pokušava da od nje sakrije da nema para nigde da je izvede. I sve kao neki njihovi unutrašnji monolozi, gospode bože šta sam ja gledao A Đuričko je neki golman koji ušeta sa loptom u svoj gol, Svilar-style?
Pokojni Ruxin Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 +1000 brate vini, plašio sam da je taj raša andrić suviše urban samo za mene pa nisam hteo prvi
MiddleClass Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 On 9. 2. 2018. at 0:18, Weenie Pooh said: To onaj Kengur film? Ostalo mi kao jedna od većih nerešenih misterija u životu kako je to dostiglo nekakav kultni status ovde. Expand Kladionica jbt. Glavna, a nikad obradjivana tema u nas. Cus nerjesena misterija...
Jean-Luc Picard Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 @ Vini Valjda nije Svilar nego Borota :D, Ali slažem se sa napisanim u potpunosti
Moća Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Mnogo serete za Kengura snobovi.Sent from my Le X620 using Tapatalk
copkillah Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Deo u kladži je dovoljno dobar da se za film kaže da je do jaja
Moća Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 (edited) Crni 65 kabrio, ja mu lično dovez'o iz Kragujevca. Edited February 9, 2018 by Moća
cvrlle Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 nemojte vise da prosipate te kengurske fore ovde. ima dosta ovih sofisticiranih, istancanog ukusa kao sto su uini i ruxi. ispovracace se ljudi treba ruxi sad da nam pauzira ppp zbog glupog kengura. jedva je ostao posle onog neiscrpnog prepucavanja oko zaledja...
radisa Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Novi vikend, nove sudijske greške, novi Flopovi™, nove Specijalnosti... Oko čega ćemo se raspravljati sledeće nedelje? 1. Sudija besramno pokrao Arsena, priznao gol iz ofsajda i sviran nepostojeći penal nad Kane-om u 94. minuti 2. Sudija oštetio mali ManCity, nije svirao očigledan penall, sa druge strane Vardy dobio dva penala, oba sumnjiva. Igrači Letsera biju kao da su u MMA, a ne u fudbalu 3. Specijalni izgubio od Rafe, nikad od njega trener, komplesi su duboku ukorenjeni 4. Klopara opet usrao protiv filijale... VVD zabio fantastičan autogol posle kornera, a sudija opet oštetio Liverpool, ovog puta sa druge strane, za 2 penala Birajte liniju rasprave E da, javiće se čekićari da onako usput opljunu po upravi i igri tima...
renne Posted February 9, 2018 Posted February 9, 2018 Ko je sinoć gledao pljačku na futsalu, ovo u EPL je sve mala maca
Recommended Posts