Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

3a49677f5b69385825787884efb2c0b1.jpgdc51a98a0e9a25d6f7d39dbd1b8679d3.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Jbg, tako to izgleda kad se nista ne dogovaramo...

Posted

За кога сте навијали?

Posted
4 minutes ago, MancMellow said:

Jbg, tako to izgleda kad se nista ne dogovaramo...

da jbt, idiJoti smo :isuse:

mogli smo preko fejs strane ako ništa

Posted

@John Coltrane

Jbt, sad vidim po fotkama, ti si bio 10 metara od mene, sto ne dodje do zastave dole, vidis da smo nasi i bez dogovaranja :D

Posted
24 minutes ago, MancMellow said:

Za United protiv SNS-a, sto?

Нисам испратио то са Бродарцем, провалио сам да је неки дебилизам тек по коментарима утакмице на Б92, али ни тада ми није пало на памет да су и то заговнали по партијској линији, мислио сам да је неки строго крими трип. Мада, не деле се те две ствари тако оштро, је л’ да? ;)

А питао сам јер ја нисам сигуран да ли бих навијао за омладинце Вест Хема против неког српског омладинског тима. Мислим да не бих. Против било ког клуба осим Звезде сигурно бих, али клинци ми некако мењају тај приступ. Наравно, осим омладинаца СНС, против њих бих навијао и за Фљамуртари... У ствари, увек бих навијао за Фљамуртари осим против Звезде и Вест Хема. :D

Posted
1 minute ago, Прслин said:

Нисам испратио то са Бродарцем, провалио сам да је неки дебилизам тек по коментарима утакмице на Б92, али ни тада ми није пало на памет да су и то заговнали по партијској линији, мислио сам да је неки строго крими трип. Мада, не деле се те две ствари тако оштро, је л’ да? ;)

А питао сам јер ја нисам сигуран да ли бих навијао за омладинце Вест Хема против неког српског омладинског тима. Мислим да не бих. Против било ког клуба осим Звезде сигурно бих, али клинци ми некако мењају тај приступ. Наравно, осим омладинаца СНС, против њих бих навијао и за Фљамуртари... У ствари, увек бих навијао за Фљамуртари осим против Звезде и Вест Хема. :D

:D

Ruku na srce, Brodarac je stvarno igrao dobro prema svojim mogucnostima, mnogo bolje nego sto sam mislio da ce. Pred kraj utakmice su bas preuzeli inicijativu, jednom sam mislio da ce sto posto biti gol, i dalje ne znam kako nije uslo. Tako da su mi do kraja bili jos i simpaticni. Ali ne mogu (pricam sad strogo u svoje ime) ja da navijam protiv Uniteda nikako, razlika je u tome sto si ti pre svega zvezdas, dok ja prvo i osnovno navijam za MUFC. Kad je klupski fudbal u pitanju to je to, kad igraju Engleska-Srbija normalno da navijam za Srbiju, o ostalim da ni ne pricam.

Posted

Бродарац против Секте и онда не иде Србији одлично откад је педер на власти. :vermez3:

Posted
32 minutes ago, MancMellow said:

@John Coltrane

Jbt, sad vidim po fotkama, ti si bio 10 metara od mene, sto ne dodje do zastave dole, vidis da smo nasi i bez dogovaranja :D

Hteo sam, ali bih sigurno udavio Vladu Novakovica kako je krajnje vreme da se Viskovic posalje na lecenje, a Plavsicu oduzme mikrofon :D

Iza mene su bili neki kul likovi, neki debeli sa cvikama vezao sal Vest Hema, reko Praslin garantovano, a mleo je kao vodenica i pet puta me pitao kako bi ime njihovog stopera (RoSonVilijams) i kako nema sanse da on ima 19 godina. A bili su i neki manje kul koju su poneli zastavu Liverpula :dry:.

Za igru se slazem, vidi se sistem daj gol, cuvaj svoj, igraj koliko je potrebno, ne umiri u lepoti.

Posted
56 minutes ago, John Coltrane said:

debeli sa cvikama vezao sal Vest Hema, reko Praslin garantovano,  a mleo je kao vodenica

Да, то је то. 

1 hour ago, MancMellow said:

razlika je u tome sto si ti pre svega zvezdas, dok ja prvo i osnovno navijam za MUFC

Да, то је то. 

Posted

topelement.jpg

Ne sjećam se nešto ali kladio bih se na prvu da je i on bio u onoj MU pobuni zvijezda protiv Mojsa?

Posted

Ma Moyes se tu pita otprilike koliko se Prslin i moja malenkost pitaju.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...