nssar Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 11 minutes ago, Ruxin said: Druže obrati pažnju na situaciju broj 2, na nekih dvadesetak sekundi I sta kaze , je li to deliberate play ofanzivnog ili defanzivnog igraca? Posto u ovoj zbirci nema pojasnjenja ali eto, pobedio si
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Na video snimku su sve slučajevi intervencija defanzivaca koji se računaju kao deliberate play, mislio sam da je to jasno. Prsline care
Weenie Pooh Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 54 minutes ago, Ruxin said: Vini udario na šegu, jel ovo pobeda? Gle što si se okuražio, malo ti čovek učini plezir a ti bi odmah da trijumfuješ Kao da nisi juče očajno najavio povlačenje sa foruma jer odbijamo da prihvatimo da si u pravu i da je ceo svet uz tebe. Inače potpuno ista situacija kod mene - virus i prinudno ležanje već danima
nssar Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 8 minutes ago, Ruxin said: Na video snimku su sve slučajevi intervencija defanzivaca koji se računaju kao deliberate play, mislio sam da je to jasno. Prsline care Pa bar ja nisam primetio da je to igde napisano/receno. Ima i primer ,sa Toresom cini mi se, gde je to definitivno offensive deliberate play negde iza 1 minuta
Pokojni Ruxin Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 1 minute ago, Weenie Pooh said: Gle što si se okuražio, malo ti čovek učini plezir a ti bi odmah da trijumfuješ Kao da nisi juče očajno najavio povlačenje sa foruma jer odbijamo da prihvatimo da si u pravu i da je ceo svet uz tebe. Inače potpuno ista situacija kod mene - virus i prinudno ležanje već danima Morao sam da se vratim, ljudi na internetu nisu bili u pravu Biće valjda i ta neka pauzica, daće pep
MiddleClass Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Kako Vini brani Klopa spinovanjem o zaledju. Daj mu ga malo po kritici puldjanskog Jirgena Rebera
Weenie Pooh Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 10 minutes ago, MiddleClass said: Kako Vini brani Klopa spinovanjem o zaledju. Daj mu ga malo po kritici puldjanskog Jirgena Rebera Uopšte ga ne branim, (prvi( ofsajd je ispao nebitan za ishod utakmice. Flopara se realno usrao u sopstveni plan, pa je već od 46. minuta naredio parkiranje autobusa zamišljajući da vozi ovo: Iako svi znamo da u stvari vozi ovo; Potpuno je apsurdna bila ideja da će sačuvati jedan gol prednosti celo drugo poluvreme, i eventualno nekim bunarenjem iz svog šesnaesterca izbaciti Salaha u kontri. Još je izveo Hendersona koji je igrao prilično dobro; on bi možda i umeo da asistira nekom trkaču ali ne, bolje da to pokušavaju VVD i Lovro i Karius. Veznjaci samo neka trčkaraju okolo neobavezno i gledaju Wanayamu kako im zakucava golčinu sa 25 metara. Jel' dosta ili treba još?
Gylfi Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Potpuno je apsurdna bila ideja da će sačuvati jedan gol prednosti celo drugo poluvreme, i eventualno nekim bunarenjem iz svog šesnaesterca izbaciti Salaha u kontri.Taman ovo sto je Lovro pokusao pa ponistio offside. Meni i dalje ludilo da se ciljana igra stopalom poredi sa blokerskom improvizacijom kukovima, kolenima, glavom, pankresom i sl.
Anonymous Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 Quote Delegacija Mančester Junajteda predvođena trenerom juniorske selekcije Nikom Batom obeležila je na stadionu Partizana 60 godina od Minhenske tragedije, koja se desila tom klubu. Omladinci Junajteda sutra igraju meč Lige šampiona sa Brodarcem, a kako su danas bili u Beogradu odlučili su da polože venac u čast poginulih ljudi iz Junajtedove ekspidicije, iz koje je poginulo sedam fudbalera u avionskoj nesreći u Minhenu, vraćajući se sa utakmice četvrt finala Kupa šampiona sa Crvenom zvezdom. Utakmica Crvene zvezde i Mančester Junajteda je odigrana na tadašnjem stadionu JNA, a današnjem Partizanovom.
Jean-Luc Picard Posted February 7, 2018 Posted February 7, 2018 9 hours ago, MiddleClass said: Ne citam tekst, samo gledam slike... U flašu vinjaka da ti je asocijacija na prvu sliku bio Murinjo, a na drugu Gladiola.
Recommended Posts