Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Otkud znaš da nije, ja nisam našao ništa?

Ovo je realno dosta bliže refleksnoj reakciji nego ono lovrovo, ali prihvatiću i da je sudija pogrešio namerno/nenamerno procenu kod  lovrena, samo da mi priznate da kejn definitivno nije uticao na igru.

Posted

jebali vas ofsajdi, usrali ste temu za sve pare

Posted
18 minutes ago, Ruxin said:

Ovo je realno dosta bliže refleksnoj reakciji nego ono lovrovo, ali prihvatiću i da je sudija pogrešio namerno/nenamerno procenu kod  lovrena, samo da mi priznate da kejn definitivno nije uticao na igru.

Pa i nije uticao - uzeo loptu, malo zadriblao, i onda se stropoštao na travu. Tu je realno uticaj više Mosov nego Kejnov :fantom:

Posted

pa kad tvrdoglavost ide dotle da na 10 strana mora da se objašnjava da nije ofsajd kada odbrambeni  igra poslednji

Ruxinu svaka čast na strpljenju i na živcima

Posted

Vini udario na šegu, jel ovo pobeda? :ohmy:

Posted
Just now, levi said:

pa kad tvrdoglavost ide dotle da na 10 strana mora da se objašnjava da nije ofsajd kada odbrambeni  igra poslednji

Ruxinu svaka čast na strpljenju i na živcima

Da budem iskren, ležim u krevetu sa stomačnim virusom pa ono... :D

Posted
32 minutes ago, Ruxin said:

Nije Kejn uticao na igru. U svim primerima koje su na gornjem vimeu loptu ne dobija igrac prema kome je prvobitno upucena nego drugi igrac. Kod Lovrena i Kejna to nije slucaj, zato je to Lovrenovo slicno/isto kao zivi zid ili pokusaj blokade dodavanja. Ovde nema treceg igraca kao u svim ostalim slucajevima

Posted

Druže obrati pažnju na situaciju broj 2, na nekih dvadesetak sekundi

Posted

Splitujte na milestones. Da se zapamti kad je ruxin 2 dana učio forum ofsajdu i na kraju ga naučio* :fantom:

*diskutabilno, ali već sam proglasio pobedu

Posted

Mogli smo i bez obaveštenja, ali cenim brigu jer će mi zaista vrlo nedostajati tvoje čitalaštvo

Posted

Руксо брале, кад те Ћелави подржава...

Posted

Мурињов тим никада не би упао у овакав офсајд, за разлику од Гладиолиног. #dividingbyzero

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...