Jump to content

Premier League 2017-18

Featured Replies

Otkud znaš da nije, ja nisam našao ništa?

Ovo je realno dosta bliže refleksnoj reakciji nego ono lovrovo, ali prihvatiću i da je sudija pogrešio namerno/nenamerno procenu kod  lovrena, samo da mi priznate da kejn definitivno nije uticao na igru.

jebali vas ofsajdi, usrali ste temu za sve pare

18 minutes ago, Ruxin said:

Ovo je realno dosta bliže refleksnoj reakciji nego ono lovrovo, ali prihvatiću i da je sudija pogrešio namerno/nenamerno procenu kod  lovrena, samo da mi priznate da kejn definitivno nije uticao na igru.

Pa i nije uticao - uzeo loptu, malo zadriblao, i onda se stropoštao na travu. Tu je realno uticaj više Mosov nego Kejnov :fantom:

pa kad tvrdoglavost ide dotle da na 10 strana mora da se objašnjava da nije ofsajd kada odbrambeni  igra poslednji

Ruxinu svaka čast na strpljenju i na živcima

Vini udario na šegu, jel ovo pobeda? :ohmy:

Just now, levi said:

pa kad tvrdoglavost ide dotle da na 10 strana mora da se objašnjava da nije ofsajd kada odbrambeni  igra poslednji

Ruxinu svaka čast na strpljenju i na živcima

Da budem iskren, ležim u krevetu sa stomačnim virusom pa ono... :D

32 minutes ago, Ruxin said:

Nije Kejn uticao na igru. U svim primerima koje su na gornjem vimeu loptu ne dobija igrac prema kome je prvobitno upucena nego drugi igrac. Kod Lovrena i Kejna to nije slucaj, zato je to Lovrenovo slicno/isto kao zivi zid ili pokusaj blokade dodavanja. Ovde nema treceg igraca kao u svim ostalim slucajevima

Druže obrati pažnju na situaciju broj 2, na nekih dvadesetak sekundi

@radisa @nautilus Moze jedan split ofsajda smorili svi.

Splitujte na milestones. Da se zapamti kad je ruxin 2 dana učio forum ofsajdu i na kraju ga naučio* :fantom:

*diskutabilno, ali već sam proglasio pobedu

IL i ćao.

Mogli smo i bez obaveštenja, ali cenim brigu jer će mi zaista vrlo nedostajati tvoje čitalaštvo

Руксо брале, кад те Ћелави подржава...

Мурињов тим никада не би упао у овакав офсајд, за разлику од Гладиолиног. #dividingbyzero

Guest
This topic is now closed to further replies.