Weenie Pooh Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 42 minutes ago, ArleKino said: Siroti Giroud. :( U utorak je bio igrač Arsenala, izgubio od Swansea. U srijedu potpisao za Chelsea, navečer Chelsea izgubio 3:0 od Bournemoutha. Sad 4:1 od Watforda, sve to u samo šest dana. Gori je ipak Ox, sa Arsenalom izgubio 4-0 od Liverpula, onda brže-bolje prešao u Liverpul i na debiju izgubio 5-0 od Sitija. @Ruxin Nemoj sad da se glupiraš, nije sramota tragično promašiti interpretaciju pravila, nisi ni prvi ni poslednji. Šta sad treba, da ovde niko ne proslavi titulu Sitija tamo u aprilu?
ArleKino Posted February 5, 2018 Author Posted February 5, 2018 Abramovich će se dobro zajebati ako otjera Contea. Hajd' što nema trenera koji bi ga mogao zamijeniti, ali jednostavno treba biti realan. Chelsea je uzeo titulu prošle sezone na konto Contea, Kantea i neigranja Evrope. Tim nije nimalo unaprijeđen u odnosu na prošlu sezonu (a i tad je falila još jedna brzina), odlazeće zvijezde su zamijenjene igračima koji su na papiru bili bolje opcije (Bakayoko i Morata su mlađi i perspektivniji od Matića i Coste), u januaru nisu dovedeni igrači koji bi psihološki digli tim pred užasno zajeban raspored i sad se dešava epsko raspadanje.
MancMellow Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 8 minutes ago, Weenie Pooh said: Gori je ipak Ox, sa Arsenalom izgubio 4-0 od Liverpula, onda brže-bolje prešao u Liverpul i na debiju izgubio 5-0 od Sitija. @Ruxin Nemoj sad da se glupiraš, nije sramota tragično promašiti interpretaciju pravila, nisi ni prvi ni poslednji. Šta sad treba, da ovde niko ne proslavi titulu Sitija tamo u aprilu? Dobro sad, to moze i na topiku o Er Srbiji...
Pokojni Ruxin Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 Planiram stvarno da napravim malo pauzu od foruma pa mi zazvučalo kul da to bude kao jer ne znate šta je ofsajd i odbijate da naučite. Mislim jeste malo bedak kad shvatiš koliko si pisao o fudbalu na forumu na kojem ne znaju šta je ofsajd, ali naravno da vas ne bih zaista napuštao zbog toga.
copkillah Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 18 minutes ago, MancMellow said: Dobro sad, to moze i na topiku o Er Srbiji... Rukso, budi tu makar u aprilu za gradski derbi!
radnik Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 18 minutes ago, Ruxin said: Planiram stvarno da napravim malo pauzu od foruma pa mi zazvučalo kul da to bude kao jer ne znate šta je ofsajd i odbijate da naučite. Mislim jeste malo bedak kad shvatiš koliko si pisao o fudbalu na forumu na kojem ne znaju šta je ofsajd, ali naravno da vas ne bih zaista napuštao zbog toga. kao i za ofsajd i to si morao da objasnis. Nije lako biti clan ovog foruma.
189- Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 33 minutes ago, ArleKino said: Abramovich će se dobro zajebati ako otjera Contea. Hajd' što nema trenera koji bi ga mogao zamijeniti, ali jednostavno treba biti realan. Chelsea je uzeo titulu prošle sezone na konto Contea, Kantea i neigranja Evrope. Tim nije nimalo unaprijeđen u odnosu na prošlu sezonu (a i tad je falila još jedna brzina), odlazeće zvijezde su zamijenjene igračima koji su na papiru bili bolje opcije (Bakayoko i Morata su mlađi i perspektivniji od Matića i Coste), u januaru nisu dovedeni igrači koji bi psihološki digli tim pred užasno zajeban raspored i sad se dešava epsko raspadanje. +1 samo da kopiram ovo sa jednog chelseaovog foruma. Quote A season ruined by this useless board before it even started. Every sane person would think that you must build on a title winning season, but not this board it seems. And it is not even the first time it happens. They would rather go and buy seven or eight players worth 200M, than get two or three world class players who would automatically improve the team. You look at Arsenal - the perennial losers, 6th in the table, Europa League level, a dinosaur of a manager, a deluded fan base, a club that has lost their best player to a rival. They go in the market and buy one of Europe's best goalscorers for a club record amount. While we set for the likes of Zappacosta, Drinkwater, Bakayoko and Roma's bench warmers, looking closely to influence as little as we can the net spend. We had everything a club could have asked for in May last year - a title winning squad, a passionate manager, a great atmosphere, lots of players taken to the next level. Everything was there for this club to reach new heights. Diego Costa should have been the only departure last summer. Everybody else should have stayed at the club, while adding at least two or three other top players to automatically break into the starting eleven. But not with this board. They had to sell in order to buy, Pathetic!!! This is not 2005 anymore where you could allow yourself to get relaxed knowing there is maybe only one club posing a threat and you could easily bounce back very quickly. Times have changed, there are at least five clubs now ready to pump money into their teams and it hurts to say this but Chelsea looks way behind all the others at this point and there is no signs anything will change come the end of the season. I bet this pathetic board would sell Hazard for 200M and buy six or seven Zappacostas worth this money, instead of looking for the best talent out there and fight for him. Conte had the right ideas and was the perfect manager to drive this club forward, unfortunately he had to deal with this greedy board. Will be sad to see him gone.
MiddleClass Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Odlicno kolo za Junajted... Vini, stvarno je red da naucis nova pravila ofsajda. Ruksin se ubi, a jos sinoc sam ti objasnio da mozes jedino da kazes da ti se ne svidjaju nova pravila, ali ti se pravis lud i negiras ih i onda tako diskutujes. Neces mi vjerovati, ali kosarka je ukinula slobodna bacanja 1 za 1! Mrdja me iznanadio sa kolicinom emocija i rjecnikom, obicno je stalozen.
Weenie Pooh Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Što se mene tiče Middle stvarno nije problem, možemo još jedan krug, ali bojim se da smo sve ostale odavno smorili :( Ukratko, nema ovde nikakvih novih pravila. Nova je jedino ona jučerašnja interpretacija, koju je Smart izvukao iz dupeta pa mu je sad naknadno glancaju FA autoriteti ne bi li očuvali ugled nepogrešivih engleskih sudija. Po toj interpretaciji, ofsajda nema kad god odbrambeni igrač "namerno" zakači loptu koja ide ka igraču u ofsajdu. Kao što sam objasnio Ruksinu, da je ta interpretacija ispravna, do sada bi već bezbroj puta poništila ofsajd. Sudije bi stalno gledale u pasulj da procene koji je kontakt nameran a koji je slučajan, i to u deliću sekunde da bi odlučili da li da ignorišu podignutu zastavicu. Pošto se to vrlo očigledno ne dešava, biće da sam u pravu ja po čijoj interpretaciji ofsajda nema samo kad odbrambeni igrač ima loptu u posedu pa je greškom prosledi protivniku.
Weenie Pooh Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 4 hours ago, ArleKino said: Hajd' da sad malo cijepamo dlake - Kaneov prvi penal je trebao biti ponovljen jer su dva igrača Liverpoola ušla u 16 prije Kaneovog šuta. E da, ovo sam i ja primetio - Can se guzio unutar šesnaesterca kako bi blokirao valjda Dembelog da ne utrči. Drugog nisam video, ali komotno je mogao da ponovi penal što bi bilo još više tragikomično.
MiddleClass Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Ne znam zasto ti je namjerno pod navodnicima. Lovren je htjeo da ispuca i lose je reagovao i zato nije ofsajd, a da ga je lopta slucajno okrznula i stigla do Kejna onda bi bio ofsajd. Novo pravilo jbg.
MancMellow Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 (edited) greska. nastavite Edited February 6, 2018 by MancMellow
porucnik vasic Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Е, сад Вини крени још у један круг овај пут са Пантелом...
MiddleClass Posted February 6, 2018 Posted February 6, 2018 Vini, iznenadice te i ovo. Napadacu u ofsajdu se vise ne svira namjera da igra loptom kao aktiviranje vec sad mora i da igra loptom ili da fizicki ometa defanzivca/golmana da bi bio ofsajd.
Recommended Posts