Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo još jednom snimak lovra i objašnjenje situacije, sa istog ovog vimeo linka.

Jasan deliberate play, ali naravno ne očekujem da vini prizna jer kapiram da me sad ili zajebava ili je stvarno toliko tvrdoglav.

Edited by Ruxin
  • Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Hajd' da sad malo cijepamo dlake - Kaneov prvi penal je trebao biti ponovljen jer su dva igrača Liverpoola ušla u 16 prije Kaneovog šuta. Isto ima u pravilima, ali do tog baš sudije i ne drže.

Posted
9 minutes ago, 189- said:

da sam bakayoko sam bih izasao sa terena i pojacao ekipu

:ziga: Ne gledam ga često ali on je baš slaba karika.

Posted

Jasan moj kurac, jebo te onaj ko ti dozvoljava besomucno, dosadno, trolovanje radi trolovanja.

Posted

Ovo mi je slicna situacija kao juce. Odbrambeni ocigledno ima nameru da izbije loptu, tunjavo je kaci i ona dolazi do napadaca koji je u ofsajdu i kome je lopta prvobitno upucena. Obrazlozenje:

Offside - deflection.

We can clearly hear that the defender touches the ball, but if you look at the dynamics and the big picture then the whole football community would like this to be considered as a deflection and not a play.

Common sense must always prevail!

Common sense must always prevail!

+1

Posted (edited)

Jebeš mi sve počeću da prijavljujem ove koji mi podmeću trolovanje jer ih mrzi da diskutuju :dry:

Edited by Ruxin
Posted

Rukso, satrt si u ovoj diskusiji, prihvati to i nastavi dalje.

Posted

Vrlo sam blizu da napustim forum jer ne želi da nauči pravila ofsajda 

Posted

Nisi u pravu Ruxine, jbg. A glupo je da se sad pozivas na stav sudijske organizacije koju i sam cesto kritikujes.

Posted
Just now, Ruxin said:

Vrlo sam blizu da napustim forum jer ne želi da nauči pravila ofsajda 

Cek prvo da analiziramo seriju sa vimea. Sta kazes na onu situaciju? Po cemu se reakcija branica zelenih razlikuje od Lovrove?

Posted
3 minutes ago, Meazza said:

Nisi u pravu Ruxine, jbg. A glupo je da se sad pozivas na stav sudijske organizacije koju i sam cesto kritikujes.

eh rukso je to

Posted
2 minutes ago, renne said:

gol iz penala

Čekaj, video sam samo jedan replay, da li je to bio još jedan dajv za koji je dosuđen penal?

Posted

Ahahahaha, šta je Lallana uradio na utakmici U23... :lol::isuse:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...