Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Weenie Pooh said:

Rekao mu je da je ofsajd ako Lovren nije poslednji igrao, a da nije ofsajd ako Lovren jeste poslednji igrao, što veze nema s mozgom.

Na to je glavni trebao da ga pogleda sa jednim WTF!? i da pokaže indirekt... Koliko je Smart bio glup, Moss je ispao 10 puta gluplji...

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Mene više interesuje šta mu je rekao kod drugog penala.

Posted

Pa valjda da je bio faul, računa da je bolje pozicioniran da to proceni sa strane. Meni taj Van Dajk-Lamela kontakt i dalje deluje kao faul, jeste povukao nogu ali ga je zakačio kolenom. To što se ovaj stropoštao kao gromom pokošen je irelevatno.

Sedam primljenih golova na četiri utakmice featuring Mr 75 Million.

Posted

Pa to da pomoćni dva puta u 3 minuta odlučuje o penalu je poseban WTF ove utakmice... Posle prve odluke je porastao valjda us vojim očima pa odlučio da on malo presuđuje...

Treba Kane, Ali, Mos, i ovaj retard, po par utakmica lađenja... Moss bi mogao i u penziju, dosta je dao PL-u, vreme je...

Posted
2 hours ago, čekmeže said:

Posle neka se pitaju zašto nemaju sudiju na svetskom, dabogda ispali u grupi sve sa zlatnim dečkom Kejnom. Tuga je videti tog trocifrenog napadača koji u situaciji kada obilazi golmana i može dati gol ide na penal.

Ако ништа друго, бар шмекерски признају своје слабости.

Full_Size_Render.jpg

Posted
45 minutes ago, radnik said:

Nisu sigurni, ali evo penal

pa sta je trebao nakon sto je vec dosudio penal

Posted

Znam da je ovo popularno samo za Murinja ali da li neko možda može da izvuče Kejnarinu statistiku protiv Top 6? Po mogućnosti bez golova postignutih iz penala.

Posted

Сурово доминира као Лукакара...

Posted

@Redoran

Tri gola, sva 3 liverpoolu, ove sezone...

Do ove sezone je imao oko pola gola po meču protiv TOP6 timova...

Posted (edited)

У октобру је била ова ситуација (утакмице против велике шесторке):

- Лукаку даје 0.14 по утакмици

- Кејн 0.52

- Агуеро 0.71

...aли ако гледамо само прошлу сезону...

...а овај је најсвежији, само против Ливерпула, од петка. Не знам да ли је тачан, извор је SportsMole.

Harry%20Kane%20vs.%20Liverpool.jpg

Edited by Прслин
Posted (edited)

Radisa, najbolje sad da ukinemo pomocne sudije. Imao je bolji pregled situacije kod oba penala. Po meni prva situacija nije penal, druga je cist penal. (Pricam o kontaktima)

Vini, to nije izmisljanje pravila to jesu nova pravila. Gleda se ko poslednji igra loptom, ako je Lovren onda nije ofsajd. 

Vise sama namjera igraca u ofsajdu da igra loptom nije bitna, mora da igra loptom ili da ometa golmana/defanzivca.

Ne znam kako se niste navikli, nisu pravila od juce. Po starim pravilima Boacijevom golu u poslednjem derbiju je prethodio ofsajd, po novim nije...

Edited by MiddleClass
Posted

Daj, po kom pravilu to nije ofsajd? Ono, FIFA RULES i to...

Ovo piše u ovom dokumentu sa FIFA sajta:

https://www.fifa.com/mm/document/afdeveloping/refereeing/5. law 11_554.pdf

“Gaining an advantage by being in that position”
means:
Playing a ball that rebounds to him off a post or
crossbar, having previously been in an offside position.
Playing a ball, that rebounds to him off an opponent,
having previously been in an offside position.

Ofsajd, nevezano da li je dirao Lovro loptu ili ne, jel tako?

Posted

To je to. Igranje Lovrena je stvorilo novu situaciju na terenu. Nije ga lopta slucajno pogodila no je krenuo da ispuca loptu... covjek objasnio. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...