Weenie Pooh Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Na Skaju tvrde da kod prvog gola Kejn nije bio u ofsajdu jer je loptu poslednji dodirnuo Lovren Jesu to neka nova pravila? Bio je u ofsajdu kad je pas krenuo, nema veze da li je neko usput dodirnuo. Pomoćni je zvao glavnog da to pita, nije bio siguran da li je Lovren poslednji dirao loptu - ako nije onda je ofsajd, a ako jeste onda nekako nije! FFS...
Weenie Pooh Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Au jebote, evo sad na snimku pokazuju da je Lamella bio u ofsajdu kod drugog penala pre nego što ga je VVD počistio
radisa Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Pa ne bi bio ofsajd da je dodavao nekome, ovako mora biti...Jebem ti, znaju li oni pravila? Ovo se poteže kad se navlači za nekog...
Weenie Pooh Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Sky govnari neće da kvare Kejnu stoti gol, doveli su ga odmah u studio da ga Rednknapp ispituje "Kako si se osećao kad si je šutnuo? Jesi li odmah znao da ide u gol? Evo vidimo ovde na usporenom snimku kako si duboko udahnuo pred zalet, šta ti je to značilo?" Jedino ga nije pitao što pada bez kontakta. Ali ovo sa Lovrenom stvarno mi nije jasno. Odakle im ideja da se Kejnov ofsajd u trenutku dodavanja ne računa jer je Lovren skrenuo put lopti? Lepo se vidi da dežura metar-dva u ofsajdu i kad saigrač šalje pas, i kad je Lovro dodiruje? Debil od pomoćnog vidi ofsajd, ali onda izmišlja izgovor da ga ne dosudi i zove glavnog da ga pita ko je poslednji dirao loptu
radnik Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Naravno da je debilno, sad samo treba gadjati nekog da ga ocese lopta i dodje do nekog ko moze biti 20m u ofsajdu. Ne mogu da verujem da o tome raspravljaju.
Renegade Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Mislim da je ofsajd kad odbrambenog slučajno zakači na putu ka napadaču koji je u ofsajdu. Ovde Lovren očigledno šutira loptu i to je nova situacija i nema ofsajda.
radisa Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Sky govnari neće da kvare Kejnu stoti gol, doveli su ga odmah u studio da ga Rednknapp ispituje "Kako si se osećao kad si je šutnuo? Jesi li odmah znao da ide u gol? Evo vidimo ovde na usporenom snimku kako si duboko udahnuo pred zalet, šta ti je to značilo?" Jedino ga nije pitao što pada bez kontakta. Ali ovo sa Lovrenom stvarno mi nije jasno. Odakle im ideja da se Kejnov ofsajd u trenutku dodavanja ne računa jer je Lovren skrenuo put lopti? Lepo se vidi da dežura metar-dva u ofsajdu i kad saigrač šalje pas, i kad je Lovro dodiruje? Debil od pomoćnog vidi ofsajd, ali onda izmišlja izgovor da ga ne dosudi i zove glavnog da ga pita ko je poslednji dirao loptu Ja bi samo pitao, da je posle ovog kontakta lote i Lovre, Karius uhvatio loptu rulkom, da li bi bio indirekt?Pa ne bi, jebem ga, tako da ne može biti dodavanje...Mada, ko zna šta bi debilko sa zastavicom i tad svirao, kad nije video Lamelin ofsajd...
Weenie Pooh Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Quote 86 mins: The referee is consulting his assistant. Kane was offside, says the assistant, unless Lovren touched the ball. He’s got no idea if Lovren touched the ball. Neopisiv idiot pomoćni. Ko li ga je učio da treba da gleda da li je štoper pipnuo loptu, umesto poziciju centarfora u trenutku jebenog dodavanja?! Ne mogu da mu zamerim što nije video mali ofsajd Lamele kod drugog penala, ali za ovo blatantno izmišljanje novih pravila...
radisa Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Mislim da je ofsajd kad odbrambenog slučajno zakači na putu ka napadaču koji je u ofsajdu. Ovde Lovren očigledno šutira loptu i to je nova situacija i nema ofsajda.Da nema Kejna u ofsajdu, odbrambeni ne bi igrao, te je tu Kejn taj koji utiče na igru, jer je lopta njemu upućena... Dakle, ofsajd, jer se igrač očigledno aktivirao na njeemu upućenu loptu... To da li je lovru lopta zskačila ili je pokušao da je izbije, ne bi trebalo da bude relevantno...
Jean-Luc Picard Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 (edited) 4 minutes ago, radisa said: 7 minutes ago, Renegade said: Mislim da je ofsajd kad odbrambenog slučajno zakači na putu ka napadaču koji je u ofsajdu. Ovde Lovren očigledno šutira loptu i to je nova situacija i nema ofsajda. Da nema Kejna u ofsajdu, odbrambeni ne bi igrao, te je tu Kejn taj koji utiče na igru, jer je lopta njemu upućena... Dakle, ofsajd, jer se igrač očigledno aktivirao na njeemu upućenu loptu... To da li je lovru lopta zskačila ili je pokušao da je izbije, ne bi trebalo da bude relevantno... Ma naravno da je ofsajd, ne verujem da mi ovde uopšte raspravljamo o tome. Edited February 4, 2018 by Jean-Luc Picard
čekmeže Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Posle neka se pitaju zašto nemaju sudiju na svetskom, dabogda ispali u grupi sve sa zlatnim dečkom Kejnom. Tuga je videti tog trocifrenog napadača koji u situaciji kada obilazi golmana i može dati gol ide na penal.
mrdja Posted February 4, 2018 Posted February 4, 2018 Sramota (oba penala) ... kad bi se mogao gledati engleski fudbal bez engleskih sudija, to bi i licilo na nesto ... ovako, samo gubljenje vremena ... ovaj linesman je kriminalac,
Recommended Posts