MancMellow Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 16 minutes ago, John Coltrane said: Doprinos Pogbe veceras je bio takav da ne znam sto je Murinjo cekao 65min da bi ga zamenio. Mata, koji je uz Lingarda i Marsiala u najboljoj formi, je trebalo da pocne i pogotovu dolaskom jos jednog krila valjda bi trebalo da ga vise spusta u centar (jeste kasno i jeste grubo poredjenje ali da uradi nesto kao Pep sa KDB). Jel Bai najavljen za pocetak februara? Ko ce to docekati...plus mislim da je malo kasnije :(
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 (edited) 23 minutes ago, radnik said: Nego sto neko ranije rece Utd je drugi, ovo je super sezona nego nas nestvarni City zaslepio. A opet gledano Ruxinovim ocima jedna neznalica/prevara od kloppa je na samo 3 boda od te super sezone i boga fudbala. Klop nije prevara nego luzer. Odličan trener koji će rutinski pronaći način da se samoupuca samo ako mu nametneš pritisak da sa vremena na vremena proba ponešto i da osvoji. Murinjo realno ima mnogo bolju sezonu nego što bi se reklo po mom pisanju, ali ja imam problem da ih shvatim ozbiljno jer prosto ne deluju ni približno kao ekipa za velika dela koje bilo ko treba da se plaši. I iskreno mnogo sam zamrzeo taj grofovski pristup "vi napred da se samoorganizujete pa duradite nešto" pa mi sve to pomalo neozbiljno... Edited January 31, 2018 by Ruxin
189- Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 hvala bogu da je su na mejnstejdzu igrali totnem i united pa niko ne obraca paznju na nasu sramotu.
čekmeže Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Nije sramota primiti gol od Natana Akea. Sramota je kad vodiš 3-1 protiv njega pa izgubiš.
kipo Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 11 hours ago, Ruxin said: Ne bih da ispadne kako sam isukao patku, ali plašim se da se ni naslednik neće ne znam kako provesti. Stvarno mislim da je dosta lošu selekciju izvršio murinjo. Skoro 250 miliona na matića, lukakua i pogbu, gde prva dvojica prosto nisu dovoljno dobri za taj nivo, a pogba je čist luksuz koji sebi možeš da priuštiš otprlike ako već imaš 2 zmaja u vezi i gomilu para za bacanje...mozak ekipe sigurno nije. A to su prvotimci koje je doveo, da ne ulazim u mikije, lindelofe i ostale jer realno svi maše transfere, ne pucam na tu poentu. Dakle, samo Pep nas može izvaditi iz govana
Jean-Luc Picard Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Jebote...ovaj WHU je cirkus neprevaziđeni. Sitkom se može snimiti. Zadnjeg dana prelaznog roka, u situaciji u kojoj je broj igrača koji su povređeni ili kažnjeni duplo veći od onih koje možeš staviti u ekipu na gameday oni puštaju dva igrača. Ayew odlazi u direktnog konkurenta u borbi za opstanak, Oxforda vraćaju na pozajmicu u Borusiju M. bez da je doveden neki igrač koji može doprineti dalje od rezerve u liga kupu ili rezervnog tima u ligi rezervi. Na sve to neki lik iz uprave baci rasističku izjavu da WHU više neće angažovati Afrikance jer šire nezadovoljstvo u svlačionici. :picardfacepalm:
Прслин Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Суспендован је управо. Најјаче је образложење које је дао: није ниједан од уобичајених расистичких попут ”имају више година него што пише на документима”, ”лењи су”, ”слушају врачеве” и не знам шта већ не, већ ”буне се када не играју”. Можеш мислити каква су стока ти афрички фудбалери. Уз то, полако се појављује образац по коме играчи нагло престају да играју када се приближе броју утакмица неопходних за тригеровање неког бонуса у уговору, тако да се иза овога крије порнићарско шибицарење. Еј, довели једног играча на позајмицу. Ваљда ће да завале клуб на лето, ово више нема никаквог смисла.
porucnik vasic Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Само Ливерпул,Саутемптон и Вест Хем пословали са профитом у јануару. Јаунар у Премијеру
porucnik vasic Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 2 minutes ago, Weenie Pooh said: Dodeli im trofej za to. Мислим да су Кипо и Руксо задужени за тај део.
Pokojni Ruxin Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 2 hours ago, porucnik vasic said: Јаунар у Премијеру Slabo komentarišem arsenal pošto je irelevantan (i čelzi pošto je dosadan, ali to je druga priča), ali moram priznati da je finu ekipicu venger sklopio za naslednika mu. Samo umesto da iskoriste priliku da ni krivi ni dužni uvale mrtvog ozila murinju, oni bum - 350k nedeljno! Ko da miki nije mogao igrati promenljivog mrtvaka za duplo manje pare
ArleKino Posted February 1, 2018 Author Posted February 1, 2018 Just now, Ruxin said: Slabo komentarišem arsenal pošto je irelevantan (i čelzi pošto je dosadan, ali to je druga priča), ali moram priznati da je finu ekipicu venger sklopio za naslednika mu. Samo umesto da iskoriste priliku da ni krivi ni dužni uvale mrtvog ozila murinju, oni bum - 350k nedeljno! Ko da miki nije mogao igrati promenljivog mrtvaka za duplo manje pare Moram da te uputim na Mesutove statistike kreiranih šansi/odigrane minute gdje šije i neke igrače kao, štajaznam, De Bruynea. Mkhitaryan će igrati ili LWP-a ili DLP-a, a Auba i Lacazette će nekako popuniti napadačke role. Kao nasljednik se spominje Löw što bi bilo baš cool iako nisu baš svi oduševljeni tom idejom.
porucnik vasic Posted February 1, 2018 Posted February 1, 2018 Јоги никад није тренирао озбиљан тим. Интересантан избор.
Recommended Posts