kipo Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Poketinu kapa dole, razbio je Murinja, ali ovaj odnos Junajtedovih igrača prema utakmicamaje poražavajuć. Ima dosta do tog grča kad ne smiju izgubiti loptu, ali više je do filozofije "na statistiku ćemo, na mišiće, individualnim kvalitetom..". Velika većina akcija je krenula kada se lopta vratila DDG. Istovremeno, Dembele, Sančez i Dajer driblaju ispred svo 16-rca. Vertongen iznosi iz svojih 16 na protivničku polovinu. Ništa se neće promijeniti dok je Murinjo na klupi.
copkillah Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Šejmus Kolmen se vratio posle 10 meseci i odigrao 90 minuta
MancMellow Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Totalno pogresna taktika. Ja ne razumem zasto nijedan trener koga imamo ne moze da shvati da je nas tim za 4-3-3, posebno protiv jacih protivnika. Lukaku bi mi gulio krompir nedelju dana za ovo sto je odigrao. U odbrani nam trebaju tri nova igraca, jedino je dobra vest sto od te trojice dvojicu vec imamo.
Redoran Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Ugazili su spursi ovu junad totalno ali je prestižna nagrada za najšabanskiji potez utakmice još jednom pripala Alliju. Ako se po jutru dan poznaje, Alexis će kod EPL sudija biti zaštićen kao prase u Teheranu.
Miljenko Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Da, 4-3-3 deluje idealno. Teras svoj stil, pa kako bude. Ovo prilagodjavanje protivniku, ne daje nikakve rezultate (cim je protivnik makar nesto jaci).
radnik Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 10 minutes ago, kipo said: "na statistiku ćemo, na mišiće, individualnim kvalitetom..".... dok je Murinjo na klupi. To je to.
čekmeže Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Sad će se to sve posložiti protiv Hadersfilda.
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 (edited) 18 minutes ago, kipo said: Ništa se neće promijeniti dok je Murinjo na klupi. Ne bih da ispadne kako sam isukao patku, ali plašim se da se ni naslednik neće ne znam kako provesti. Stvarno mislim da je dosta lošu selekciju izvršio murinjo. Skoro 250 miliona na matića, lukakua i pogbu, gde prva dvojica prosto nisu dovoljno dobri za taj nivo, a pogba je čist luksuz koji sebi možeš da priuštiš otprlike ako već imaš 2 zmaja u vezi i gomilu para za bacanje...mozak ekipe sigurno nije. A to su prvotimci koje je doveo, da ne ulazim u mikije, lindelofe i ostale jer realno svi maše transfere, ne pucam na tu poentu. Edited January 31, 2018 by Ruxin
MancMellow Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Nece biti naslednika. Bar u dogledno vreme. Pri tom ja se ne zalim previse. Kao i uvek dacu ocenu na kraju sezone. Ali ovo 4-2-3-1 sa Lingardom na 10tki stvarno jbt ako ima gram mozga...nemoj brate vise
John Coltrane Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Doprinos Pogbe veceras je bio takav da ne znam sto je Murinjo cekao 65min da bi ga zamenio. Mata, koji je uz Lingarda i Marsiala u najboljoj formi, je trebalo da pocne i pogotovu dolaskom jos jednog krila valjda bi trebalo da ga vise spusta u centar (jeste kasno i jeste grubo poredjenje ali da uradi nesto kao Pep sa KDB). Jel Bai najavljen za pocetak februara?
radnik Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Dva krila kao 2 beka, dodati na Jonesa i Smallinga, ja ne bih bolje izabrao. I to na koga, brzance uz liverpulove najnezgodniji u ligi. Jos Matriala prvi deo desno, Lingard 10-ka, sredina nepostojeca. Ubedjen sam da bi bolje odigrali, da su se igraci sami organizovali. Nego sto neko ranije rece Utd je drugi, ovo je super sezona nego nas nestvarni City zaslepio. A opet gledano Ruxinovim ocima jedna neznalica/prevara od kloppa je na samo 3 boda od te super sezone i boga fudbala.
Recommended Posts