ArleKino Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 3 hours ago, porucnik vasic said: Арле, значи Профa остаје до 2119? Stoljeće više-manje. Vidjećemo još. Ne bih se začudio da ostane do kraja ugovora jer nismo Sekta da plaćamo tri-četiri menadžera odjednom, ali će imati puno manje ovlasti. Mislintat je navodno označio Weigla kao glavnu metu za iduće ljeto, a spominje se i Max Meyer. Ja bih najradije uzeo Fabinha no mrka kapa.
ArleKino Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 3 minutes ago, Ruxin said: Nećete valjda ispustiti brendanaru? Brendanara ide dalje, nakon Celtica će i Bayern biti izazov. Valja popraviti sve ono što je Ancelotti ubrljao.
ArleKino Posted January 31, 2018 Author Posted January 31, 2018 4 minutes ago, Ruxin said: Ti zajebavaš, a čudo bi napravio Otkud ti to da se zajebavam? Ja sam davno branio Brendanaru zbog prepoznavanja Sturridgea i Coutinha te zbog transformacije Hende iz flopa u korisnog igrača. Ovi moji, nažalost, kao najbližeg kandidata za zamjenu Arsenea spominju talijansku prevaru dignute obrve.
Recommended Posts