Pokojni Ruxin Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 2 hours ago, kipo said: Slažem se da inače dobro rade. Nisu mogli računati sa povredom Sanea ali i Isus im je fragile, Aguera Pep ne cijeni koliko bi trebao.. nije situacija u kojoj razmišljaš o 10M kad imaš Aleksisa na izvol'te, a istovremeno si šeik. Vrlo je prosto sve to oko alexisa, lepo sam napisao čim ste prvi put ušli u priču - mi nudimo to što nudimo i nećemo ponuditi više. Mi smo fudbalski izbor, vi finansijski. Ne zato što ne možemo da platimo, već zato što ne želimo. A ne želimo jer nije stvar samo u 60+ miliona čiste njegove plate, nego bi račun bio ko zna koliki kad se podvuče crta. Duplirao bi platu pola tima, ne može da ima duplo više od kdb-a, kuna, silve, raše, sanea... Mi još nismo ni probili granicu od 300k nedeljno za jednog igrača a kamoli 450k. Nije nam ni približno toliko potreban da natovarimo svu tu bedu sebi na vrat. Mi smo bre upravo produžili 1 kdb-a za duplo manje pare.
kipo Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 1 minute ago, Ruxin said: Vrlo je prosto sve to oko alexisa, lepo sam napisao čim ste prvi put ušli u priču - mi nudimo to što nudimo i nećemo ponuditi više. Mi smo fudbalski izbor, vi finansijski. Ne zato što ne možemo da platimo, već zato što ne želimo. A ne želimo jer nije stvar samo u 60+ miliona čiste njegove plate, nego bi račun bio ko zna koliki kad se podvuče crta. Duplirao bi platu pola tima, ne može da ima duplo više od kdb-a, kuna, silve, raše, sanea... Mi još nismo ni probili granicu od 300k nedeljno za jednog igrača a kamoli 450k. Nije nam ni približno toliko potreban da natovarimo svu tu bedu sebi na vrat. Mi smo bre upravo produžili 1 kdb-a za duplo manje pare. Junajted jeste veći od Sitija, ali možete i vi sebi da priuštite veće plate za top igrače. Više vam je vrijedio Aleksis i pola tima sa x platom, nego sezona-dvije štednje na platama i ovo u šta upadate. Mislim na FFP jaram dogodine i mačka u džaku za 70M€.
porucnik vasic Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Како сурово доминирате вас двојица са тим финансијским извештајима. Антологијски.
kipo Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Samo realno posmatram sa strane. Zašto bi sebi arapi dozvolili da im već osvojena titula izmakne zbog par miliona, a gdje je napad na atraktivnu CL? Glupost. A ponavljam da je Alkesis ispalio Shitz jer dobro zvuči Lester traži 95M nečega za Mareza
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 2 minutes ago, kipo said: Junajted jeste veći od Sitija, ali možete i vi sebi da priuštite veće plate za top igrače. Više vam je vrijedio Aleksis i pola tima sa x platom, nego sezona-dvije štednje na platama i ovo u šta upadate. Mislim na FFP jaram dogodine i mačka u džaku za 70M€. Kakva bre štednja, svi naši igrači su prebogati milioneri. To samo junajted daje idiotske pare jer paniči, ne znači da je siti štedeo ikada u životu Nama treba peti za rotaciju na 3 mesta, to je sve. Apsolutno nije razlog da povecaš wage bill za lupam 50m godišnje. I nem pojma šta te muči toliko taj ffp, nisam ispratio što je bitan. @porucnik Gde si bre ti vasiću, zafališ kad god klopara upadne u tradicionalni gubitnički niz
kipo Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Svi su oni prebogati i KDB-u kapa dole, danas svijetao primjer kako treba zvijezda da se ponaša. Bilo zbog toga kako objašnjavaš, što baš nije normalno za prebogate gazde, bilo zbog loše transfer politike, vi danas imate paničnu kupovinu. Naravno, niko normalan neće dati 90M za Mareza, a trebali bi nekog kupiti.
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Ma ne dolazi mahrez, mi nudimo 60-65, oni traže 90-95. Ali ne bi bio panična kupovina inače, bio bi igrač savršenog profila za ono što nama treba koji ima bolje statse od hazarda ove sezone.
porucnik vasic Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Ma ne dolazi mahrez, mi nudimo 60-65, oni traže 90-95. Ali ne bi bio panična kupovina inače, bio bi igrač savršenog profila za ono što nama treba koji ima bolje statse od hazarda ove sezone.Кога да избаци из прве поставе? Руксо, моје нејављање је било узроковано обавезама, нигде ме по Форуму није било. Sent from my iPhone using Tapatalk
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 (edited) Da konkurišu njih petorica za tri mesta, kao što vec napisah 10 puta. Niko tu ne bi bio "prvotimac" i svi bi se naigrali sasvim dovoljno, posebno što retko kad bi uopšte sva petorica bili čitavi realno...mislim za početak kun i isus su zdravi u isto vreme jedno 15% vremena, bez da ulazim u kakvi se startovi inače dopuštaju na naše igrače ovih dana Edited January 31, 2018 by Ruxin
John Coltrane Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Kako sad to ne valja/nije dovoljan Morata? Jadni Conte. Jel Lukas Moura presao u Totte? 25mil£ za njega je dobra kupovina (ako je tacna cifra).
MiddleClass Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 Meni je Ziru > Morata Dobra kupovina Celsija...
Pokojni Ruxin Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 (edited) Opa, debituje već laporte. Moram priznati da ovaj napad junajteda sa alexisom i marsijalom deluje seksi, šteta što su zakopali špic sa lukakukom. Edit - a žiru je najpotcenjeniji napadač lige vazda bio Edited January 31, 2018 by Ruxin
kipo Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 38 minutes ago, John Coltrane said: Jel Lukas Moura presao u Totte? 25mil£ za njega je dobra kupovina (ako je tacna cifra). Jest, potpisao do 2023.
John Coltrane Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 @MiddleClass Ma, ja to zbog one price da je Konte bolje prosao sa Moratom nego Murinjo sa Lukakuom @Ruxin Mislim da ces se prijatno iznenaditi sa Laportom.
smorenko Posted January 31, 2018 Posted January 31, 2018 (edited) Propade Mitrov loan u Anderleht Aleksandar Mitrovic’s loan move from Newcastle to Anderlecht is off because Anderlecht failed to sell another player to fund move. Mitrovic still expected to join another club Edited January 31, 2018 by smorenko
Recommended Posts