Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted (edited)
1 hour ago, kipo said:

50M prije 9 god i danas nisu iste vrijednosti, niti je Shity neki klub da ima snažnu akademiju iz koje može da izvuče talente za prvi tim kad požele. Ne branim Pepa, serator mi je s ovom kuknjavom od pre neki dan, kako arapi nemaju para..  Ali generalno loše poslovanje kluba, nisu htjeli da iskeširaju pare Arsenalu, (kasnije ih sam Aleksis ispalio kad je Junajted pokazao interesovanje) a sad će dati duplo za Mareza. A šta ako i Marez propadne? Panična kupovina. 

Meni deluje da su za Aleksisa imali limit preko koga prosto nisu hteli da idu kad je njegova plata u pitanju. Tačno je da će, ukoliko se Mahrez dovede, to ukupno ispasti skuplje, ali pretpostavljam da će njega lakše uklopiti u postojeći platni spisak. Ograđujem se da nemam blagog pojma koliku platu je Sančez na kraju dobio, to 100% precizno znaju verovatno samo on i ljudi u klubu.

Edited by Deco
Posted

Ja lično ne vjerujem u taj payrolle balance, bar ne da arapi o tom previše razmišljaju, iako jeste super stvar. Ali ne možeš imati i jare i pare, a arapi sigurno imaju pare i pretpostavljamo koliko bi im značile titule nakon godina ulaganja i vođenja posla. Ako može Arsenal da prelomi Ozilu veću platu, mogu i oni. Osim toga, tu je i FFP problem koji će im sad non-stop visiti nad glavom a jasno da bi lakše podnijeli veće plate. Kako god, zajebali su se sa Aleksisom.

Posted
5 minutes ago, kipo said:

Ja lično ne vjerujem u taj payrolle balance, bar ne da arapi o tom previše razmišljaju, iako jeste super stvar. Ali ne možeš imati i jare i pare, a arapi sigurno imaju pare i pretpostavljamo koliko bi im značile titule nakon godina ulaganja i vođenja posla. Ako može Arsenal da prelomi Ozilu veću platu, mogu i oni. Osim toga, tu je i FFP problem koji će im sad non-stop visiti nad glavom a jasno da bi lakše podnijeli veće plate. Kako god, zajebali su se sa Aleksisom.

Ja isto mislim da su pogrešili, ali tamo verovatno znaju nešto što mi ne znamo. Ligu su uzeli već 99%, a osvajanje CLa im ne bi garantovao ni Mesi da su ga nekim čudom doveli na zimu. Siti već praktično ima startnu napadačku trojku za narednih 10 godina, ali im realno treba još neko. Praktično imaju četiri igrača na tri pozicije (pet ako se računa Bernardo), od kojih su dva povređena. 

Posted

Sirotinja jbt. Daj jos 500 miliona pa da se to napokon poslozi... :D

Posted

Slažem se da inače dobro rade. Nisu mogli računati sa povredom Sanea ali i Isus im je fragile, Aguera Pep ne cijeni koliko bi trebao.. nije situacija u kojoj razmišljaš o 10M kad imaš Aleksisa na izvol'te, a istovremeno si šeik.

Posted
11 minutes ago, kipo said:

Slažem se da inače dobro rade. Nisu mogli računati sa povredom Sanea ali i Isus im je fragile, Aguera Pep ne cijeni koliko bi trebao.. nije situacija u kojoj razmišljaš o 10M kad imaš Aleksisa na izvol'te, a istovremeno si šeik.

A ko će ga znati na kraju, moguće je da bi Aleksis svejedno otišao u Junajted i da su mu ovi ponudili istu lovu. Njegov je izvor bio svakako kako god da okreneš.

Posted
2 minutes ago, Deco said:

A ko će ga znati na kraju, moguće je da bi Aleksis svejedno otišao u Junajted i da su mu ovi ponudili istu lovu. Njegov je izvor bio svakako kako god da okreneš.

Naravno da bi otišao u Junajted :D

Posted (edited)

A.Ayew se vraća kući u Swansea.

Nosati Van Basten otišao u Chelsea. :( Kvota na to da će kresnuti Marinu je 1.06.

Edited by ArleKino
Posted

@189

Ne kaci vise slike ove vase Marine. Tj moze na desanku :fantom:

Posted

Arsenal navodno ispipava teren oko Luiza/Manolasa. Nešto ne volEm nijednog, ali bar nijedan od njih nije Evans.

Posted

Čini mi se da sam pročitao prije nekog vremena da Evans ima klauzulu u ugovoru po kojoj je slobodan igrač ako WBA ispadne. Ako je zaista, dobre su šanse da ga prodaju danas. 

Posted

3 miliona funti, navodno. Sad hoće oko 20-25. Doveli su napadača na posudbu, i to odličnog, a dotad se pričalo da će Evansovom prodajom finansirati špica.

Posted (edited)

Арле, значи Профa остаје до 2119?

Edited by porucnik vasic
Posted (edited)

evo bez marine

Edited by 189-
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...