Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Neko će ga izresetati jednog dana uz zahavija najodurniji lik u fudbalu. (mislim na svinju) 

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

За Стукија се нико не јавља?:cry:

Posted

Што смарају са овим прегледањем снимака... претвориће се у амерички фудбал. 

Posted (edited)

Jel istina da ovi produžavaju žozea?

Toeto od ove sezone za mene onda, pepara izdominirao, murinjo izdržao do 18/19, sad mogu i da batalim do avgusta :happy:

Edited by Ruxin
Posted
29 minutes ago, Прслин said:

Што смарају са овим прегледањем снимака... претвориће се у амерички фудбал. 

To je neizbezna stvar. Jedino se tako mogu ograniciti greske sudija. 

Ako ne smeta hokeju, ovde nece sigurno.

Posted

Кул је ствар, него је не спроводе добро. Зауставе утакмицу, по 20 секунди сви блену у типа који отворених уста слуша шта му говоре на слушалице, а то се дешава сваких пар минута... Тако је бар изгледало оно мало утакмице што сам вечерас гледао. Али, уходаће се већ. Надам се само да не ће кренути да пуштају рекламе док се чеак пресуда, то би ипак било превише. 

Posted

Uvezbace se valjda. Ovo mi deluje kao jedini nacin, da se zastite manji timovi, od ociglednih kradja/gresaka. Na hokeju verujem da se igraci smore, kada se pregleda snimak po 4-5 minuta, no ponekad je i na njemu tesko uociti da li su pravila prekrsena, dok je uzivo to skoro nemoguce.

Posted

Sa iste pozicije išao pas, igrači bili na istim pozicijama, ne može se drugačije sve odigrati nakon toga. Golmani školski na svom mjestu. Svejedno super zanimljivo :) 

Posted

bojim se da se neće ni tu naigrati

Posted

navodno su iz strucnog staba liverpula zahtevali da ode u sredinu gde ce biti konstantno upotrebljavan. bilo je u igri i par klubova iz premier lige i upravo su iz tog razloga ispali iz kombinacije. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...